Himangan rautakauppa
  • Ma-Pe klo 8.00-17.00
    La klo 8.00-13.00
  • Tomujoentie 5, 68100 Himanka
  • 06 875 166
  • info@himanganrautakauppa.fi

Himangan Kuljetus Oy:ltä puhallusvillan asennukset ammattitaidolla!

Puhallusvillan asennukset ammattitaidolla etelä-, keski- ja pohjois-pohjanmaalla.

Himangan Kuljetus Oy on erikoistunut puhallusvillojen asentamiseen rakennusten yläpohjiin. Asennamme kokemuksen tuomalla varmuudella puhallusvillat niin uudis-, korjaus- kuin lisäeristyskohteisiin.

Palvelemme sekä yrityksiä, taloyhtiöitä että yksityisiä asiakkaita. Valikoimiimme kuuluu ISOVER Insulsafe ja KNAUF Supafil puhalluslasivilla.

 

Ota yhteyttä >

 

Isoverin valtuuttama puhallusurakoitsija

Olemme yksi Isoverin valtuuttamista puhallusurakoitsijoista. Asennamme kohteisiimme lämmöneristykseen tarkoitettua ISOVER Insulsafe -puhallusvillaa, joka on tehty pääosin kierrätyslasista. Insulsafe on palamaton, painumaton mineraalivillaeriste.

 

Knauf Supafil -puhallusvilla

Asennamme Knauf -mineraalivillaa, joka on valmistettu kierrätyslasista. Knauf Supafil Loft -puhallusvilla on pölyämätön, A1-paloluokkan kuuluva laadukas lasivillaeriste, joka ei kutise asentaessa, eikä jälkikäteen. Knauf Isolation on ainoita Indoor Air Comfort -sertifioituja eristeitä.

 

Puhallusvillan asentaminen

Asennamme puhallusvillat kaikenlaisten rakennusten yläpohjiin, niin vaakasuoriinkin kuin ontelomallisiin, laadusta tinkimättä. Jotta haluttu lopputulos voidaan saavuttaa, on rakennuksessa hyvä olla kulkusillat sekä tuulenohjaimet asennettuna. Voimme tarjota halutessanne myös tuulenohjaimien asennusta, kulkusiltojen tekoa sekä tarvittaessa muutakin rakennustyötä. Tarvittaessa myös opastamme rakenteiden teossa, jotta hyvä lopputulos voidaan saavuttaa.

 

Olemme oikea valinta, kun etsit ammattitaitoista puhallusvillojen asentajaa uudisrakennus- tai saneerauskohteeseesi. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kimmo Venetjoki
Himangan Kuljetus Oy
p. 050 310 5451
kimmo.venetjoki@himangankuljetus.fi

Ota yhteyttä lomakkeella >