Himangan rautakauppa
  • Ma-Pe klo 7.30-17.00
    La klo 8.00-13.00
  • Tomujoentie 5, 68100 Himanka
Puhallusvillan asennus

Meiltä puhallusvillan asennukset ammattitaidolla!

Teemme puhallusvillan asennusta Etelä-, Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla.

Olemme erikoistuneet puhallusvillojen asentamiseen rakennusten yläpohjiin. Asennamme kokemuksen tuomalla varmuudella puhallusvillat niin uudis-, korjaus- kuin lisäeristyskohteisiin, sekä omakoti- että kerrostaloihin.

Palvelemme sekä yrityksiä, taloyhtiöitä että yksityisiä asiakkaita. Valikoimiimme kuuluu ISOVER InsulSafe, KNAUF Supafil lasivillaa sekä ROCKWOOL Granulate pro kivivillaa.

 

Pyydä tarjous puhallusvillan asennuksesta >

Isover

Isoverin valtuuttama puhallusurakoitsija

Olemme yksi Isoverin valtuuttamista puhallusurakoitsijoista. Asennamme kohteisiimme lämmöneristykseen tarkoitettua ISOVER Insulsafe -puhallusvillaa, joka on tehty pääosin kierrätyslasista. Insulsafe on palamaton, painumaton mineraalivillaeriste.

Joillain puhallusvilloilla painuma-arvo voi olla jopa 20%, mutta Isover Insulsafe -puhallusvillan painuma-arvo vapaasti puhallettuna on alle 5% ja ontelopuhalluksissa 0%! Painuma tapahtuu välittömästi joten villa voidaan puhaltaa yhdellä kertaa haluttuun paksuuteen.

Knauff

Knauf Supafil -puhallusvilla

Knauf Supafil Loft -puhallusvilla on kierrätyslasista valmistettu pölyämätön, A1-paloluokkan kuuluva laadukas lasivillaeriste, joka ei kutise asentaessa, eikä jälkikäteen. Knauf Isolation on ainoita Indoor Air Comfort -sertifioituja eristeitä. Knauf puhallusvilla on myös painumaton  tuote joka voidaan puhaltaa yhdellä kertaa haluttuun vahvuuteen. Tuote soveltuu lisäeristeeksi minkä tahansa vanhan eristeen päälle.

Rockwool

Rockwool Granulate PRO – kivivilla

Rockwool Granulate Pro puhallusvilla on valmistettu vettä ja kosteutta hylkivästä kivivillasta. Tuote valmistetaan linjamateriaalista joten se on erittäin tasalaatuista, miellyttävää työstää ja sillä saa aikaan laadukkaan lopputuloksen. Koneellisesti levitettäessä varmistetaan ettei rakenteisiin jää kylmäsiltoja. Puhalluskivivilla tunkeutuu joka paikkaan ja muodostaa tiiviin lämmöneristyskerroksen myös vaativissa kohteissa.

Kivivillan hyvät lämpö-, palo-, kosteus-, ja ääneneristävyys ominaisuudet tekevät rakenteista laadukkaita ja pitkäikäisiä.

Puhallusvillan asennus

Puhallusvillan asentaminen

Asennamme puhallusvillat kaikenlaisten rakennusten yläpohjiin, niin vaakasuoriinkin kuin ontelomallisiin, laadusta tinkimättä.

Jotta haluttu lopputulos voidaan saavuttaa, on rakennuksessa hyvä olla kulkusillat sekä tuulenohjaimet asennettuna. Tarvittaessa tarjoamme teille myös niiden asentamista.

Jos haluat rakentaa itse, opastamme rakenteiden teossa, jotta lopputulos on paras mahdollinen.

Puhallusvillaa ei kuitenkaan suositella asennettavan itse käsin vaan se on paras tehdä puhaltimella. Käsin levitettynä villa jää tiiviimmäksi eikä eristetty yhtä hyvin kuin puhallettu villa, joka on hyvin ilmavaa.

Asentaminen on ammattilaisilta nopeaa ja edullista, ota yhteyttä niin laskemme tarjouksen!

Lisäeristäminen kannattaa!

Eristämisen kannalta lattia ja katto ovat talossa tärkeimmät kohdat ja yläpohjan lisäeristämisellä saadaan lämmityskuluihin huomattavia säästöjä! Ota meihin yhteyttä niin suunnitellaan, miten toteutetaan kotiinne tehokas, edullinen ja turvallisesti toteutettu yläpohjan lisäeristäminen!

 

Olemme oikea valinta, kun etsit ammattitaitoista puhallusvillojen asentajaa uudisrakennus- tai saneerauskohteeseesi. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kimmo Venetjoki
p. 050 310 5451
kimmo.venetjoki@himanganrautakauppa.fi