Himangan rautakauppa
  • Ma-Pe klo 8.00-17.00
    La klo 8.00-13.00
  • Tomujoentie 5, 68100 Himanka
  • 06 875 166
  • info@himanganrautakauppa.fi

Himangan Rautakaupan verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot

Himangan Kuljetus Oy (0984673-1)
Tomujoentie 5
68100 HIMANKA
Puh. (06) 875 166

 

Tilaaminen

Kaikki verkkokaupassa esitetyt hinnat sisältävät arvonlisäveron. Toimituskulu ilmoitetaan ostoskorisivulla. Tilauksen maksettava summa määräytyy tilaushetken hintojen mukaan. Verkkokauppa pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Verkkokauppa ei takaa että sivuilla olevia tuotteita on aina saatavilla. Verkkokaupalla on oikeus olla hyväksymättä tilausta syytä ilmoittamatta. Palveluntarjoajalla on oikeus peruuttaa tilaus jos tuotteen hinta on palvelussa hintavirheen takia selkeästi poikkeava markkinahinnasta. Tilaus vahvistetaan lähettämällä sähköpostiviesti asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen, joka toimii tilausvahvistuksena ja kuittina. Kun tilaus on maksettu, se siirtyy käsiteltäväksi eikä tilausta voi muuttaa.

Ostaminen ei edellytä rekisteröitymistä asiakasrekisteriimme.

 

Maksutavat

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä, ja se on osa Nets-perhettä.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Jos tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Jos haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot (In English)

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. Apple Pay on Apple-laitteessa toimiva palvelu, jolla voi maksaa ostoksia laitteeseen liitetyltä maksukortilta.

Pivo Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla. Pivon käyttöehdot
MobilePay Käyttöehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla. MobilePayn ehdot
Siirto Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot: OP:n yleiset euromaksuehdot
Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla [PDF]
Apple Pay Käyttöehdot ovat tarjolla Applen sivuilla. Apple Payn käyttöehdot

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja AfterPay. Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Collector Collectorin yrityslaskun ehdot [PDF]
Collector-tuoteseloste [PDF]
Lue lisää: Collector.fi
Jousto Jousto-tuoteseloste [PDF]
Lue lisää: Jousto.com
OP Lasku OP Laskun kuluttajaehdot [PDF]
OP Laskun tuoteseloste kauppiaalle [PDF]
Lue lisää: Op.fi
AfterPay Lue lisää: AfterPay.fi

 

Toimitusehdot

Verkkokaupan lähetysten kuljetuksista vastaa pääasiassa Posti ja DB Schenker. Toimitusaika on tavallisesti 2-5 arkipäivää. Toimitusaika voi kuitenkin vaihdella tuotekohtaisesti. Toimitusosoitteen tulee olla Suomessa, verkkokauppa ei toimita Ahvenanmaalle.

Asiakkaan tulee välittömästi tuotteet saatuaan tarkistaa, että toimitus vastaa asiakkaan tilausta eikä tuotteessa ole näkyvissä mahdollisia ulkoisia kuljetusvaurioita. Asiakasta pyydetään ilmoittamaan mahdolliset tuotepuutteet ja kuljetusvauriot palveluntarjoajalle seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

 

Palauttaminen

Asiakkaalla on oikeus palauttaa tilaus viimeistään neljäntoista (14) vuorokauden kuluttua tuotteen vastaanottohetkestä lukien. Ilmoitus palauttamisesta tulee tehdä kauppamme sähköpostiin info@himanganrautakauppa.fi. Hyvitys tehdään 14 vuorokauden kuluessa, kun olemme vastaanottaneet palautuksen. Hyvitys palautetaan tilaukessa käytetylle maksutavalle. Asiakas vastaa palautuksen kustannuksista.

 

Tuotteen takuu

Jos tuotteelle on takuu, takuutodistuksena toimii tilausvahvistus. Palveluntarjoaja vapautuu takuuajan vastuusta, mikäli voidaan osoittaa että tuotteen virheellisyys tai rikkoontuminen on aiheutunut tapaturmasta, tuotteen ohjeiden tai käyttötarkoituksen vastaisesta käytöstä tai muusta asiakkaan vastuulla olevasta seikasta.