Himangan rautakauppa
  • Ma-Pe klo 7.30-17.00
    La klo 8.00-13.00
  • Tomujoentie 5, 68100 Himanka

BETOLUX AKVA 9,0L A

188,00

Vesiohenteinen, valkoinen ja sävytettävä polyuretaani-akrylaattimaali betoni- ja puulattioiden maalaukseen kuivissa sisätilossa.

Betolux Akva on kestävä, puolikiiltävä lattiamaali, joka soveltuu uusien ja aiemmin maalattujen betoni- ja puulattioiden sekä -portaiden maalaukseen sisätiloissa.

Vesiohenteinen Betolux Akva sopii hyvin esimerkiksi asuin-, liike- ja varastotilojen lattioiden ja portaiden maalaukseen. Maalipinta kestää lievää mekaanista ja kemiallista rasitusta. Betolux Akva kuivuu nopeasti: maalipinta on pölykuiva noin 15 minuutin kuluttua ja päällemaalattavissa noin tunnin kuluttua maalaamisesta. Käyttöönottokuiva lattia on maalausta seuraavana päivänä, ja kahdessa viikossa maali kovettuu täysin sekä saavuttaa lopulliset kestävyysominaisuutensa.

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6408070046715 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

KUVAUS

Vesiohenteinen polyuretaani-akrylaattimaali.

OMINAISUUDET

Betoni- ja puulattioiden maalaukseen sisätiloissa. Soveltuu myös aikaisemmin alkydi- tai epoksimaalilla tai -lakalla käsiteltyjen lattioiden huoltomaalaukseen.

KÄYTTÖKOHTEET

Asuin-, liike- ja varastotilojen betoni- ja puulattiat ja -portaat sekä saunojen ja kosteiden tilojen betonilattiat. Soveltuu lattioihin, joihin kohdistuu lievää mekaanista ja kemiallista rasitusta.

RIITTOISUUS

5–7 m²/l.

OHENNE

Vesiohenteinen

TYÖTAPA

sivellin, tela