Himangan rautakauppa
  • Ma-Pe klo 7.30-17.00
    La klo 8.00-13.00
  • Tomujoentie 5, 68100 Himanka

GARDENA ROBOTTIRUOHONLEIKKURI SMART CITY 500

Ale!

999,00

Helppokäyttöinen etähallittava ketterä robottiruohonleikkuri helppoon ja hiljaiseen nurmikon hoitoon pienissä puutarhoissa. Hakeutuu itse lataukseen. SensorCut-järjestelmä varmistaa siistin nurmikon. Leikkuualue 500 m².

1 varastossa

Kuvaus

Nurmikon leikkaaminen voi olla äärimmäisen helppoa ja vaivatonta, myös pienissä puutarhoissa! GARDENA smart SILENO city 500 on suunniteltu pienelle pihalle, jonka nurmikon pinta-ala on enintään 500 m2. Se on hiljainen (57 db(A), monipuolinen ja fiksu automaattinen ruohonleikkuri. Kun syötät asennuksen yhteydessä nurmikkosi koon, haluamasi vapaapäivät ja aloitusajan, asetukset ovat valmiina. Robottiruohonleikkuri laskee siis suositellun leikkuuaikataulun täysin itsenäisesti.

GARDENA smart SILENO city leikkaa nurmikon luotettavasti ja tarkasti tarjoten tasaisen leikkuutuloksen. Se kulkee niin hiljaa, ettei häiritse edes naapureitasi, ja hoitaa työnsä säällä kuin säällä, myös sateella. Sadetunnistimelle ei siis ole tarvetta. Nurmikko näyttää joka päivä huolitellulta ja kauniilta. Edistyksellisen CorridorCut-ominaisuuden ansiosta smart SILENO city leikkaa myös kapeat käytävät ja umpikujat, joissa rajakaapelien välinen etäisyys on minimissään 60 cm. Näin sinun ei tarvitse enää leikata ahtaimpiakaan alueita itse. SensorControl-toiminnon avulla robottiruohonleikkuri säätää leikkaamistiheyttä ruohon kasvun mukaan, ja vähentää leikkaamista kasvun hiipuessa. Pisteleikkuutoiminnon ansiosta voit asettaa SILENOn vaikeasti ulottuvilla olevaan paikkaan, jonka leikkaamisen se hoitaa spiraalimaisesti.

Rajakaapeli määrittää leikattavan alueen, ja patentoitu hakukaapeli ohjaa robottileikkurin tehokkainta reittiä takaisin latausasemaan, myös kapeiden alueiden läpi. GARDENA-robottiruohonleikkuri hoitaa työnsä täysin automaattisesti, mikä tarkoittaa sinulle enemmän aikaa rentoutua ja nauttia vapaa-ajastasi. Se leikkaa ongelmitta jopa 35 % kaltevissa rinteissä. City on tarpeen tullen äärimmäisen helppo puhdistaa puutarhaletkun avulla. Innovatiivinen pakkassensori suojelee nurmikkoa ja keskeyttää leikkaamisen lämpötilan pudotessa lähelle nollaa. Istu siis alas, rentoudu ja katso, kuinka leikkaaminen hoituu puolestasi.

Tämän smart-mallin etu on, että sitä on helppo hallita älypuhelimen avulla – missä ikinä oletkaan. Voit halutessasi käyttää leikkuria myös ilman sen yhdistämistä smart system -järjestelmään. Leikkurin mukana toimitetaan reititin – smart Gateway. Se on GARDENA smart system -järjestelmän sydän, joka huolehtii langattomasta tiedonsiirrosta puutarhan GARDENA smart system -laitteiden ja GARDENA smart App -sovelluksen välillä. Huomaamattomaan paikkaan sisälle sijoitettava reititin hyödyntää kodin internetyhteyttä. Voit yhdistää järjestelmään myös puutarhan kastelun ja paljon muuta.

Smart SILENO city sisältää monia hyödyllisiä ominaisuuksia, joihin voit tutustua GARDENA smart App -sovelluksessa. EasyConfig ohjaa sinua ensi asennuksen läpi ja sovellus laskee itsenäisesti, milloin smart SILENO city -leikkurin kannattaa leikata nurmikkoasi. Smart Home -ominaisuuden ansiosta voit hallita leikkuria myös Alexa-ääniohjauksella. Kasvikirjastosta saat puolestaan kaiken tarvittavan tiedon kasveista. Voit hallita leikkuria muutamalla sormen hipaisulla mistä päin maailmaa tahansa. Aikataulun ansiosta et tarvitse muistutuksia – GARDENA smart App huolehtii kaiken puolestasi. Älykäs robottiruohonleikkuri – GARDENA smart SILENO tarjoaa sinulle täydellisen kokemuksen.

Lisätiedot

Paino 12 kg (kilogramma)
Mitat 55 × 55 × 35 cm (senttimetri)