Himangan rautakauppa
  • Ma-Pe klo 7.30-17.00
    La klo 8.00-13.00
  • Tomujoentie 5, 68100 Himanka

ROBOTTIRUOHONLEIKKURI GARDENA SMART SILENO CITY 500

1.190,00

Smart-robottiruohonleikkuri 500 m²:n nurmialueelle

GARDENA-robottiruohonleikkuri tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokea, kuinka helppoa ja vaivatonta nurmikosta huolehtiminen voi olla. GARDENA smart SILENO city 500 on suunniteltu pienelle pihalle, jonka nurmikon pinta-ala on enintään 500 m2. Se on hiljainen (57 db(A), monipuolinen ja fiksu automaattinen ruohonleikkuri, joka edustaa uutta Lona Intelligence -älyteknologiaa.

GARDENA smart SILENO city -robottileikkuri on erinomainen suunnistaja, joka selviää kapeimmistakin alueista ja tiukimmista kulmista luotettavalla tarkkuudella tarjoten tasaisen leikkuutuloksen. Se kulkee niin hiljaa, ettei häiritse edes naapureitasi, ja hoitaa työnsä säällä kuin säällä, myös sateella. Sadetunnistimelle ei siis ole tarvetta. Nurmikko näyttää joka päivä huolitellulta ja kauniilta.

 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 4078500062756 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Edistyksellisen CorridorCut-ominaisuuden ansiosta smart SILENO city leikkaa myös kapeat käytävät ja umpikujat, joissa rajakaapelien välinen etäisyys on minimissään 60 cm. Näin sinun ei tarvitse enää leikata ahtaimpiakaan alueita itse. SensorControl-toiminnon avulla robottiruohonleikkuri säätää leikkaamistiheyttä ruohon kasvun mukaan, ja vähentää leikkaamista kasvun hiipuessa. Fiksu pakkassensori puolestaan tunnistaa, kun lämpötila laskee lähelle nollaa, ja jättää leikkaamisen väliin nurmikon suojaamiseksi. Tämä automaattinen leikkuri hoitaa muodoltaan niin yksinkertaiset kuin monimuotoisetkin nurmialueet, ja leikkaa jopa 35 %:a kaltevissa rinteissä. Pisteleikkuutoiminnon ansiosta voit asettaa SILENOn vaikeasti ulottuvilla olevaan paikkaan, jonka leikkaamisen se hoitaa spiraalimaisesti. Rajakaapeli määrittää leikattavan alueen, ja patentoitu hakukaapeli ohjaa robottileikkurin tehokkainta reittiä takaisin latausasemaan, myös kapeiden alueiden läpi.

Tämän smart-mallin etu on, että sitä on helppo hallita älypuhelimen avulla – missä ikinä oletkaan. Leikkurin mukana toimitetaan reititin – smart Gateway, joka vaatii internetyhteyden. Voit halutessasi käyttää leikkuria myös ilman sen yhdistämistä smart system -järjestelmään. Smart SILENO city -robottiruohonleikkurin asentaminen ja käyttö on helppoa, kiitos opastetun ensiasennuksen, aikatauluavustajan ja Smart Home -ominaisuuden. Kun syötät asennuksen yhteydessä nurmikkosi koon, haluamasi vapaapäivät ja aloitusajan, asetukset ovat valmiina. Robottiruohonleikkuri laskee siis suositellun leikkuuaikataulun täysin itsenäisesti. Smart Home -ominaisuuden ansiosta voit hallita leikkuria myös Alexa-ääniohjauksella.

Vuonna 2022 uutena ominaisuutena on LONA Intelligence, tekoälyyn perustuva kartoitusteknologia, jonka avulla robottiruohonleikkuri oppii, kartoittaa ja sopeutuu yksilöllisiin puutarhoihin. GARDENA smart App -älypuhelinsovelluksesta näet kartan leikattavasta nurmialueesta. Vyöhykkeenhallintatoiminnon ja kartan avulla voit joustavasti määrittää eri leikkuutiheyden pihasi alueille. Aluesuojaustoiminnon avulla voit määrittää leikkuukieltoalueen esimerkiksi pihalla olevan kukkaniityn suojelemiseksi. Sovelluksen avulla voit nyt myös seurata leikkurin sijaintia puutarhassasi reaaliajassa. LONA-teknologia kehittyy jatkuvasti ja tarjoaa käyttäjille entistäkin mielenkiintoisempia ja monipuolisempia ominaisuuksia vuodesta 2022 eteenpäin.

Smart SILENO city sisältää monia hyödyllisiä ominaisuuksia, joihin voit tutustua GARDENA smart App -sovelluksessa. Kasvikirjastosta saat kaiken tarvittavan tiedon kasveista. Voit hallita leikkuria muutamalla sormen hipaisulla mistä päin maailmaa tahansa. Aikataulun ansiosta et tarvitse muistutuksia – GARDENA smart App huolehtii kaiken puolestasi. Älykäs robottiruohonleikkuri – GARDENA smart SILENO city 500 m² tarjoaa sinulle täydellisen kokemuksen.

 

Älykäs LONA-teknologia

LONA edustaa AI-pohjaista tekniikkaa, joka oppii piirtää karttaa ja sopeutuu yksilöllisiin puutarhoihin. GARDENA smart system -sovelluksessa olevan Zone Management – toiminnon avulla on mahdollista helposti määrittää, kuinka usein mikäkin puutarhan alue tulisi leikata. Area Protectin avulla voit puolestaan määrittää alueet, joita ei saa leikata. (esimerkiksi juuri kylvetty nurmialue). Leikkurin sijaintia puutarhassa on helppo seurata reaaliajassa. Osana GARDENA smart APP -päivityksiä LONA kehittyy jatkuvasti ja uusia ominaisuuksia tulee saataville.

 

Hallittavissa sovelluksella

Smart SILENO city on yhdistettävissä GARDENA smart system järjestelmään. Sen ansiosta voit olla yhteydessä puutarhaasi – missä ikinä oletkaan. Käyttö vaatii Gardena smart App – sovelluksen ja online-rekisteröinnin.

 

3 vuoden takuu kertoo korkeasta laadusta

*Edellyttää rekisteröintiä osoitteessa gardena.com/registration 3 kuukauden kuluessa ostosta. Takuu ei koske akkuja. Takuuehdot: gardena.com/warranty

Kapasiteetti

Aluekapasiteetti
500 m²
Latausjärjestelmä
Automaattinen
Työalueen maksimikallistus
35 %
Maksimi rinnekapasiteetti leikkuualueen reunalla
10 %

Tuote

Näyttö
MonoChrome Graphical Display 2,1”
Ajastin
Kyllä
Kahvan tyyppi
Integroitu
Ohjelmisto päivitys
USB
Protection Index (IP Code)
IPX5

Teho ja lataus

Keskimääräinen 60 min
Keskimääräinen leikkausaika yhdellä latauksella 65 min

Keskimääräinen virrankulutus kuukaudessa maksimikäytössä
4 kWh

Moottori ja leikkuujärjestelmä

Leikkuujärjestelmä
3 nivellettyä terää
Leikkuukorkeus, min.
20 mm
Leikkuukorkeus, maks.
50 mm
Leikkuuleveys
16 cm
Kaksisuuntainen leikkuumenetelmä
Kyllä
Päivittäinen toiminta-aika (leikkuu ja lataus)
12 h for maximum area capacity

Ääni- ja meluarvot

Koettu äänitaso
57 dB(A)

Turvaominaisuudet

Varashälytin
Ei
PIN-koodi
Kyllä
Nostotunnistin
Kyllä
Kallistustunnistin
Kyllä

Asennustarvikkeet

Rajakaapeli
150 m
Matalajännitekaapeli
5 m
Kaapelikiinnikkeet
200 kpl

Ulkomitat

Paino
7.3 kg
Tuotteen koko, pituus
55 cm
Tuotteen koko, leveys
38 cm
Tuotteen koko, korkeus
23 cm

Lisätiedot

Paino 12 kg (kilogramma)
Mitat 55 × 55 × 35 cm (senttimetri)