Himangan rautakauppa
  • Ma-Pe klo 7.30-17.00
    La klo 8.00-13.00
  • Tomujoentie 5, 68100 Himanka

HARMONY PM A 2.7L

56,00

Tikkurilan Harmony on täyshimmeä sisustusmaali, joka soveltuu esimerkiksi sisäseinien ja -kattojen maalaukseen. Harmony-sisustusmaalilla voit maalata niin uudet kuin vanhatkin pinnat.

Vesiohenteinen, sametinhimmeä Harmony-sisustusmaali sopii mm. betoni-, rappaus-, tiili-, tasoite-, pahvi-, puu- ja lastu- ja kipsilevypinnoille esimerkiksi olohuoneissa, makuuhuoneissa ja lastenhuoneissa. Harmony ei sovellu ovien tai kalusteiden maalaukseen. Maalipinta on pölykuiva noin puolen tunnin ja päällemaalattavissa 1–2 tunnin kuluttua maalaamisesta. Työvälineet voi pestä vedellä ja saippualla.

4 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6408070020562 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

KUVAUS

Ekologinen, täyshimmeä maali, joka luo sametinhimmeän pinnan.

OMINAISUUDET

Sisämaalaukseen rappaus-, betoni-, tasoite-, tiili-, pahvi-, puu-, kartonkipintaiselle kipsilevy-, lastulevy- ja puukuitulevypinnoille. Soveltuu sekä uusille että ennen maalatuille pinnoille. Ei sovellu ovien ja kalusteiden maalaukseen.

KÄYTTÖKOHTEET

Sisäseinät ja -katot olo-, makuu- ja lastenhuoneissa sekä vastaavissa kuivissa tiloissa.

Tekninen tieto
RIITTOISUUSTeoreettinen riittoisuus: 8–12 m²/l. Suositeltava kuivakalvonpaksuus: 36–46 µm. Käytännön riittoisuuteen vaikuttavat maalausmenetelmä ja -olosuhteet sekä maalattavan rakenteen muoto että pinnan laatu.

OHENNEVesiohenteinen

TYÖTAPAruiskutus, sivellin, tela