Himangan rautakauppa
  • Ma-Pe klo 7.30-17.00
    La klo 8.00-13.00
  • Tomujoentie 5, 68100 Himanka

HELMI LISTAVALKOINEN 1L

36,50

Tikkurilan Helmi Listavalkoinen on monikäyttöinen maali listojen, ovien, ikkunoiden ja muiden puupintojen maalaamiseen sisätiloissa. Puolihimmeällä Helmi Listavalkoisella voidaan maalata niin uudet kuin aikaisemmin maalatut pinnat.

Ikkunoille, oville ja listoille tarkoitettu Helmi Listavalkoinen voidaan levittää siveltimellä, telalla tai maaliruiskulla. Maalipinta on pölykuiva tunnissa ja päällemaalattavissa 16 tunnin kuluttua maalaamisesta. Maalattu pinta kestää hyvin puhdistamista.

Turvallinen, vähäpäästöinen ja ympäristöystävällinen Helmi Listavalkoinen kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokitusteen M1-ryhmään, ja sille on myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu sekä Joutsenmerkki.

9 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6408070101193 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Tuotetieto

KUVAUSHyvin peittävä ja kestävä akrylaattimaali. Yleisesti teollisuudessa käytetty sävy listojen, ovien ja ikkunoiden maalaukseen.

OMINAISUUDETSisämaalaukseen puu- ja metallipinnoille. Soveltuu sekä korjaus- että uudismaalaukseen, myös aikaisemmin alkydimaalilla maalattujen pintojen uudelleenmaalaukseen.

KÄYTTÖKOHTEETListat, ovet, ikkunanpuitteet, kaapistot, ym.

Tekninen tieto

RIITTOISUUS8–10 m²/l.

OHENNEVesiohenteinen

TYÖTAPAruiskutus, sivellin