Himangan rautakauppa
  • Ma-Pe klo 7.30-17.00
    La klo 8.00-13.00
  • Tomujoentie 5, 68100 Himanka

HOMEENPOISTO 1 L TIKKURILA

9,90

Homeenpoistoliuosta käytetään homeen poistamiseen ulkopinnoilta ennen maalaamista tai muuta käsittelyä. Tuote soveltuu sekä maalamattomille että maalatuille pinnoille.

Home kannattaa aina poistaa käsiteltävästä pinnasta ennen maalaamista, lakkaamista tai käsittelyä puuöljyllä. Tikkurilan hyytelömäinen, hypokloriittipohjainen homeenpoistoaine sopii juuri tähän tarkoitukseen. Sitä voidaan käyttää paitsi puupinnoille myös rappaus- ja betonipinnoille ennen uudis- tai huoltomaalausta sekä betonitiili- ja kuitusementtikatoille ennen huoltomaalausta.

KÄYTTÖ

Suojaa lasi-, alumiini- ja vastaavat pinnat, jotka voivat vahingoittua aineen vaikutuksesta. Vältä roiskeita vaatteisiin ja esimerkiksi käsittelemättömiin kalusteisiin, sillä tuote on valkaiseva.

Laimenna Homeenpoisto vedellä suhteessa 1:3. Levitä seos homehtuneelle pinnalle alhaalta ylöspäin sienellä, pehmeällä harjalla tai suurille pinnoille tehokkaimmin puutarharuiskulla. Liuos saa vaikuttaa puoli tuntia tai pidempäänkin, mikäli alusta on vaikeasti homehtunut. Käytä tarvittaessa harjaa. Huuhdo pinnat käsittelyn jälkeen huolellisesti vedellä ylhäältä alaspäin esimerkiksi ruiskulla.

11 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6408070013496 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Tuotetieto

KUVAUSPesuliuos homeen ja levän poistoon puu- ja kiviainespinnoilta.

OMINAISUUDETHomeen ja levän poistoon maalatuilta ja maalaamattomilta puu-, rappaus-, ja betonipinnoilta ennen uudis- ja huoltomaalausta, sekä betonitiili- ja kuitusementtipinnoilta ennen huoltomaalausta. Hyväkuntoiset maalatut pinnat eivät välttämättä tarvitse huoltomaalausta pesun jälkeen.

KÄYTTÖKOHTEETHomehtuneet käsittelemättömät ja maalatut ulkopinnat.

Tekninen tieto

RIITTOISUUSRiippuu pinnan puhdistustarpeesta.

OHENNEVesiohenteinen

TYÖTAPAruiskutus, sieni, sivellin