Himangan rautakauppa
  • Ma-Pe klo 7.30-17.00
    La klo 8.00-13.00
  • Tomujoentie 5, 68100 Himanka

ISOVER VILLA STANDARD 36 50X565X870MM 9,83 M2/PKT

45,00

Nyt vain 45€/pkt!    9,83 M²/pkt

ISOVER STANDARD on pinnoittamaton lambda-luokan 36 eristevillalevy.

ISOVER STANDARD on pinnoittamaton lambda-luokan 36 eristevillalevy. ISOVER STANDARD on valmistettu epäorgaanisesta ja kemiallisesti neutraalista materiaalista, eikä se sisällä korroosiota aiheuttavia ainesosia. ISOVER STANDARD on lahoamaton ja hajuton tuote eikä se tarjoa homesienille otollista kasvualustaa. Se täyttää rakennusmateriaalien päästöluokan M1.

Kysy rahdituksesta!

157 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 71451 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Käyttö

ISOVER STANDARD -eristeen pääasiallisia käyttökohteita ovat alapohjat, seinät ja yläpohjat. Se sopii kaikkiin eristyskohteisiin puu-, teräs- ja betonirakenteissa. ISOVER STANDARD tuotetta voidaan käyttää myös erinomaisesti ääneneristysrakenteissa.

Asennusohjeet

ISOVER STANDARD levyt asennetaan useimmiten puu- tai teräsrankojen väliin eikä asennuksessa tarvita kiinnikkeitä. Tuoteleveys 565 mm on tarkoitettu puurunkoihin k600 ja tuoteleveys 610 mm teräsrankoihin ja Termoranka-ulkoseinä runkojärjestelmiin k600. Optimaalisen lämmöneristävyyden varmistamiseksi lämmöneristeen tulee täyttää koko sille varattu tila, joten eristelevyjen mittojen tulee olla hieman mitoitusarvoja suurempia. ISOVER STANDARD voidaan asentaa erityisillä kiinnikkeillä myös rakenteeseen, jossa ei ole varsinaisia runkotolppia (esim. tiili- ja betoniseinät).

 

Tekniset tiedot

Ominaisuudet
                                            A1
                                                                    Ei
Suoritusteho
    1
                                                    9
Yleistä
                                           CE, M1, EPD, Avainlippu,                                                                                                   Soveltuu Joutsenmerkittyyn rakennukseen