Himangan rautakauppa
  • Ma-Pe klo 7.30-17.00
    La klo 8.00-13.00
  • Tomujoentie 5, 68100 Himanka

KALUSTEPESU 0,5L

7,90

Tikkurilan Kalustepesu on käyttövalmis pesuaine sisäkalusteiden esikäsittelyyn ennen pintakäsittelyä. Kalustepesu puhdistaa ja himmentää vanhan maalipinnan ja edesauttaa uuden pintakäsittelyn tarttumista. Tuote soveltuu myös sisäoville ja listoille.

Tikkurilan Kalustepesu puhdistaa tehokkaasti huonekalut sekä sisäovet ja listat. Kalustepesulla saat pinnasta pois lian, rasvat, öljyt ja vahat. Kalustepesu soveltuu maalausta tai lakkausta edeltävään esikäsittelyyn. Tuote karhentaa vanhaa maali- tai lakkapintaa, jolloin varmistetaan uuden lakka- tai maalipinnan hyvä tarttuvuus.

3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6408070088678 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Tuotetieto
KUVAUSKäyttövalmis suihke sisäkalusteiden, -ovien ja listojen puhdistamiseen ennen maalausta tai lakkausta. Maalaustarvikeryhmä 01 (RT-luokitus MaalausRYL 2001). Maalaustarvikeryhmä 015 (RT-luokitus MaalausRYL 2012).

OMINAISUUDETPuhdistaa pinnat liasta, rasvoista, öljystä, vahasta ym. Soveltuu maalausta tai lakkausta edeltävään esikäsittelyyn. Puhdistaa ja himmentää pinnan edesauttaen uuden pintakäsittelyn tarttumista.

KÄYTTÖKOHTEETMaalatut tai lakatut kalusteet, ovet ja listat sisätiloissa.

Tekninen tieto
OHENNEEi määriteltävissä