Himangan rautakauppa
  • Ma-Pe klo 7.30-17.00
    La klo 8.00-13.00
  • Tomujoentie 5, 68100 Himanka

KARE-PANEELI 15X90 HAAPA

5,90

UUTUUS! Emilia Karenina x Pieksäwood KARE-paneeli 15 x 90

 

Noutotuote. Kysy rahdituksesta!

Hinta: 5,90€/M

Paneelit ovat 2.7 metriä pitkiä.

KARE-paneeli on sisustussuunnittelija Emilia Kareninan kanssa yhteistyössä toteutettu designpaneeli, joka on saanut alkunsa Emilian suunnitellessa rakenteilla olevan kotinsa pintoja – KARE-tuoteperhe on siis syntynyt tarpeeseen. KARE-paneelin pehmeä muotokieli kuvastaa laineen liplatusta kesätuulessa. Parhaiten KARE herää eloon valon osuessa sen aaltoilevaan pintaan.

KARE-paneelin kaunis muotoilu luo lämpöä ja kodikasta tunnelmaa tilaan kuin tilaan. Tällä monipuolisella sisustuspaneelilla voit luoda persoonallisia yksityiskohtia vaikkapa keittiön saarekkeeseen, makuuhuoneeseen tai sauna- ja kylpyhuonetiloihin – vain mielikuvitus on rajana käyttäessäsi KARE-paneelia!

Luonnostaan kauniin vaalea haapa on harmonisen kaunis materiaali etenkin skandinaaviseen sisustustyyliin. Oksattoman ja pihkattoman haavan vaalea väri tuo avaruuden tuntua pienempiinkin tiloihin. Haapatuotteita voi käyttää sellaisenaan puhtaana puupintana, mutta toisaalta se värjäytyy kauniisti tasaisen puuaineksensa ansiosta, joten haavan voi hyvin myös käsitellä haluamansa väriseksi. Käyttämämme haapa on PEFC-sertifioitua.

Valmistamme KARE-paneelia korkealaatuisesta haavasta, tervalepästä ja lämpökäsitellystä haavasta.

Kaikki puutuotteemme valmistetaan käsityönä Pieksämäellä. Jokainen paneeli, laudepuu ja lista höylätään käsin, jotta laatu on riittävän hyvää ja puutuote kestävä.

Tuotekuvien värisävyt ovat viitteellisiä. Käyttämäsi näytön asetukset ja ominaisuudet vaikuttavat sävyjen toistoon. Tuotteiden käyttökohteessa vallitseva valaistus ja muiden pintojen värit vaikuttavat kuvassa näkyvän lopputuotteen sävyyn. Elävänä materiaalina puun sävyissä ja syykuvioissa on luonnollista vaihtelua. Varmistaaksesi tuotteen todellisen sävyn lähetämme mallipalat veloituksetta haluamistasi materiaaleista.

 

 

143 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 72760 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Lisätiedot

Mitat 270 × 9 × 1,5 cm (senttimetri)