Himangan rautakauppa
  • Ma-Pe klo 7.30-17.00
    La klo 8.00-13.00
  • Tomujoentie 5, 68100 Himanka

KIVA 30 KALUSTELAKKA PH 0.9L

36,90

Tikkurilan Kiva-kalustelakka antaa kalusteillesi uuden elämän. Voit käyttää sitä luonnollisen värittömänä tai sävyttää kotisi muihin väreihin sopivaksi. Kiva jättää kauniin kuultavan pinnan ja soveltuu moniin käyttötarkoituksiin.

Vesiohenteinen, puolihimmeä Kiva 30 -kalustelakka suojaa ja uudistaa paitsi puiset kalusteet myös esimerkiksi paneeliseinät, puukatot, ovet ja muut vastaavat puupinnat. Sillä voit myös suojalakata maalatut ja petsatut pinnat. Tuote ei sovellu lattioiden lakkaamiseen. Lakkapinta on pölykuiva noin puolen tunnin kuluttua ja uudelleenkäsiteltävissä tai hiottavissa 2–3 tunnin kuluttua lakkauksesta. Käyttöönottokuiva pinta on seuraavana päivänä, ja työvälineet voi pestä vedellä.

4 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6408070025543 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

KUVAUS

Vesiohenteinen, kellastumaton, sävytettävä akrylaattilakka sisäkäyttöön.

OMINAISUUDET

Puupinnoille kuivissa sisätiloissa käyttöohjeen mukaan. Ei sovellu lattioiden lakkaamiseen (käytä lattioiden lakkaukseen Parketti-Ässä -lattialakkaa tai Pontti Puulattialakkaa).

KÄYTTÖKOHTEET

Huonekalut kuten pöydät, tuolit, kirjahyllyt ym., leikkikalut sekä paneeliseinät, puukatot, ovet ja vastaavat puupinnat. Soveltuu myös petsattujen pintojen suojalakkaukseen.

RIITTOISUUS

8–14 m²/l. Lakan kulutus on riippuvainen puulajista, puun huokoisuudesta ja kovuudesta.

OHENNE

Vesiohenteinen

TYÖTAPA

sivellin, sieni, ruiskutus