Himangan rautakauppa
  • Ma-Pe klo 7.30-17.00
    La klo 8.00-13.00
  • Tomujoentie 5, 68100 Himanka

KIVA 70 KALUSTELAKKA 0,225L KIILTÄVÄ

15,50

Kiva 70 on kiiltävä, vesiohenteinen, kellastumaton, M1-luokan akrylaattilakka erilaisille kulutuksenkestoa vaativille sisäpuupinnoille. Käyttökohteita ovat huonekalut, lasten leikkikalut sekä paneeliseinät, puukatot, ovet ja vastaavat puupinnat. Kiva -kalustelakat voidaan sävyttää Tikkurilan kuultaviin sävyihin. Kiva -kalustelakka soveltuu myös maalattujen ja petsattujen pintojen suojalakkaukseen. Voit myös haluttaessa vaihtaa käsitellyn pinnan kiiltoastetta.

Tuote sopii puupinnoille kuivissa sisätiloissa käyttöohjeen mukaan. Ei sovellu lattioiden lakkaamiseen (käytä lattioiden lakkaukseen Parketti-Ässä -lattialakkaa tai Pontti Puulattialakkaa). Maalattu pinta on Pölykuiva n. 1/2 tunnissa. Hionta ja seuraava käsittely voidaan suorittaa 2-3 tunnin kuluttua. Käyttöönottokuiva seuraavana päivänä. Lakkapinta saavuttaa lopullisen kovuuden n. kahden viikon kuluessa lakkauksesta. Tänä aikana on vältettävä kovaa rasitusta, puhdistuskäsittelyä, tarraavien ja kuumien esineiden asettamista lakatulle pinnalle.

3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6408070025451 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

KUVAUS

Vesiohenteinen, kellastumaton, sävytettävä akrylaattilakka sisäkäyttöön.

OMINAISUUDET

Puupinnoille kuivissa sisätiloissa käyttöohjeen mukaan. Ei sovellu lattioiden lakkaamiseen (käytä lattioiden lakkaukseen Parketti-Ässä -lattialakkaa tai Pontti Puulattialakkaa).

KÄYTTÖKOHTEET

Huonekalut kuten pöydät, tuolit, kirjahyllyt ym., leikkikalut sekä paneeliseinät, puukatot, ovet ja vastaavat puupinnat. Soveltuu myös petsattujen pintojen suojalakkaukseen.

RIITTOISUUS

8–14 m²/l. Lakan kulutus on riippuvainen puulajista, puun huokoisuudesta ja kovuudesta.

OHENNE

Vesiohenteinen

TYÖTAPA

ruiskutus, sivellin, sieni