Himangan rautakauppa
  • Ma-Pe klo 7.30-17.00
    La klo 8.00-13.00
  • Tomujoentie 5, 68100 Himanka

KIVITEX SILIKAATTIMAALI 2,7.L

49,90

Kivitex Silikaattimaali on epäorgaaninen, kalivesilasipohjainen, 1- komponenttinen silikaattimaali. Kivitex soveltuu monipuolisesti erilaisille mineraalipinnoille, erityisesti rappauspinnoille. Tuote kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1. Käyttökohteina asuin-, liike-, teollisuus-, varasto- ym. rakennukset. Tuote soveltuu myös erikoiskohteisiin, kuten väestönsuojat, vesitornit, alikulkusillat jne. Soveltuu betoni-, kalkki-, kalkkisementti- ja sementtirappaus sekä kalkkihiekkatiilipintojen ulko- ja sisämaalaukseen.

Tuotetta voi käyttää aikaisemmin kalkki-, kalkkisementti-, sementti- ja silikaattimaalilla maalatuilla alustoilla. Voidaan sävyttää Tikkurilan peittäviin vaaleisiin ulkoväreihin. Epäorgaanisena tuotteena Kivitex kestää lämpöä hyvin, joten se soveltuu erinomaisesti saunan palomuurien ja takkojen käsittelyyn. Hyvän vesihöyrynläpäisykyvyn ansiosta Kivitex soveltuu mm. kellarien seiniin ja kattoihin. Kivitex Silikaattimaalin pinta tuo tunnelmaa tilaan täyshimmeän hiekkamaisen pintansa ansiosta.

Riittoisuus n. 3-5 m²/l kertalevitys. Riittoisuuteen vaikuttavat maalattavan pinnan karkeus ja huokoisuus sekä maalausmenetelmä ja -olosuhteet. Maalattu pinta on päällemaalattavissa 12 tunnin kuluttua.

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6408070013151 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Tuotetieto
KUVAUSEpäorgaaninen, kalivesilasipohjainen, 1- komponenttinen silikaattimaali.

OMINAISUUDETBetoni-, kalkki-, kalkkisementti- ja sementtirappaus sekä kalkkihiekkatiilipintojen ulko- ja sisämaalaukseen. Soveltuu myös aikaisemmin kalkki-, kalkkisementti-, sementti- ja silikaattimaalilla maalatuille alustoille. Ks. Käyttöohjeet.

KÄYTTÖKOHTEETAsuin-, liike-, teollisuus-, varasto- ym. rakennukset. Soveltuu myös erikoiskohteisiin, kuten väestönsuojat, vesitornit, alikulkusillat jne.

Tekninen tieto
RIITTOISUUSN. 3–5 m²/l kertalevitys. Riittoisuuteen vaikuttavat maalattavan pinnan karkeus ja huokoisuus sekä maalausmenetelmä ja -olosuhteet.

OHENNEVesiohenteinen