Himangan rautakauppa
  • Ma-Pe klo 7.30-17.00
    La klo 8.00-13.00
  • Tomujoentie 5, 68100 Himanka

LASTU PANEELIMALI 0,9L A

34,00

Tikkurilan Lastu Paneelimaali on hyvin tarttuva ja tasoittuva, peittävä maali sisätilojen paneeliseinille. Vesiohenteisella Lastu-paneelimaalilla uudistat helposti vanhat puupaneelipinnat, ja lopputuloksesta tulee kaunis ja kestävä.

Puolihimmeä Lastu-paneeliseinämaali sopii uusille sekä aikaisemmin maalatuille sisätilojen puupinnoille. Akrylaattimaali tasoittuu ja peittää hyvin ja on helppo levittää. Lastu-paneelimaalilla maalattu pinta kestää hyvin puhdistamista, joten maali sopii mainiosti esimerkiksi lastenhuoneeseen, eteiseen ja muihin usein puhdistettaviin tiloihin. Maali kestää hyvin valoa eikä kellastu ajan myötä.

Maalipinta on pölykuiva noin tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa noin 18 tunnin kuluttua maalaamisesta. Pese työvälineet lämpimällä vedellä ja pesuaineella käytön jälkeen.

Lastu Paneelimaali kuuluu rakennusmateriaalien vähäpäästöiseen M1-päästöluokkaan, ja sille on myönnetty tuotteen kotimaisuudesta kertova Avainlippu.

9 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6408070101315 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Tuotetieto
KUVAUSAkrylaattimaali.

OMINAISUUDETSisämaalaukseen puupinnoille. Soveltuu sekä korjaus- että uudismaalaukseen, myös aikaisemmin alkydimaalilla maalattujen pintojen uudelleenmaalaukseen.

KÄYTTÖKOHTEETSeinäpaneelit sisätiloissa.

Tekninen tieto
RIITTOISUUS8–10 m²/l.

OHENNEVesiohenteinen

TYÖTAPAruiskutus, sivellin