Himangan rautakauppa
  • Ma-Pe klo 7.30-17.00
    La klo 8.00-13.00
  • Tomujoentie 5, 68100 Himanka

LAUDELAUTA LÄMPÖKÄSITELTY HAAPA 28X140 PHL

14,50

Noutotuote. Kysy rahdituksesta!

Hinta: 14,50€/M

Ylellinen ja kauniin ruskea lämpökäsitelty haapalaudepuu on erinomainen valinta saunan lauteiksi oksattomuutensa ja pihkattomuutensa ansiosta. Se pysyy mitoissaan paremmin kuin lämpökäsittelemätön puu, kestää hyvin kosteutta ja kuumuutta. Pitkäikäisillä lämpöhaapalauteilla on erittäin mukava istua, sillä niiden miellyttävän sileä pinta ei kuumene kovissakaan löylyissä. 

Lämpökäsittelyn ansiosta haavasta tulee entistä kovempi ja kestävämpi. Sillä on jalopuumaisen tyylikäs pinta sekä miellyttävä tuoksu. Sitä voi käyttää sellaisenaan puuvalmiina tai sen voi halutessaan pintakäsitellä vapaasti. Parafiiniöljykäsittely syventää lämpöhaavan kaunista tummaa sävyä, suojaa puuta ja helpottaa puhtaanapitoa. 

Valmistamme puutuotteemme omalla tehtaallamme Suomessa sekä lämpökäsittelemme ne itse omassa modernissa lämpökäsittelylaitoksessamme. Lämpökäsitelty puu kuuluu sisäilmaluokituksen parhaaseen M1-luokkaan.

Tuotekuvien värisävyt ovat viitteellisiä. Käyttämäsi näytön asetukset ja ominaisuudet vaikuttavat sävyjen toistoon. Tuotteiden käyttökohteessa vallitseva valaistus ja muiden pintojen värit vaikuttavat kuvassa näkyvän lopputuotteen sävyyn. Elävänä materiaalina puun sävyissä ja syykuvioissa on luonnollista vaihtelua. Varmistaaksesi tuotteen todellisen sävyn lähetämme mallipalat veloituksetta haluamistasi materiaaleista.

45 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 68907 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , , , ,