Himangan rautakauppa
  • Ma-Pe klo 7.30-17.00
    La klo 8.00-13.00
  • Tomujoentie 5, 68100 Himanka

MAALIPESU 1L

14,50

Tikkurilan Maalipesu on alkalinen maalattavan pinnan puhdistus- ja esikäsittelyaine sisä- ja ulkokäyttöön. Vesiohenteinen Maalipesu soveltuu maalausta edeltävään esikäsittelyyn koville ja kiiltäville maalipinnoille.

Tikkurilan Maalipesu soveltuu erittäin likaisten pintojen pesuun, kun tarvitaan voimakasta liuotustehoa ilman liuotehaittoja. Maalipesulla puhdistat maalaamattomat pinnat mm. liasta, rasvoista, öljystä ja vahasta. Maalipesu tehoaa myös nokisiin, nikotiinin värjäämiin ja muihin hankaliin pintoihin.

Laimentamaton Maalipesu puhdistaa ja karhentaa vanhan pinnan ja edesauttaa uuden maalikerroksen tarttumista.

Lateksimaalipinnat ja muut himmeät maalipinnat on mahdollista esikäsitellä 1:10 tai 1:5 vedellä laimennetulla Maalipesulla. Maalipesua ei suositella peltikaton pesuun eikä suoraan maalaamattomalle sinkitylle pinnalle.

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6408070010877 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Tuotetieto
KUVAUSAlkalinen maalattavan pinnan puhdistus- ja esikäsittelyaine sisä- ja ulkokäyttöön.

OMINAISUUDETPuhdistaa maalaamattomat pinnat liasta, rasvoista, öljystä, vahasta ym. Soveltuu maalausta edeltävään esikäsittelyyn koville ja kiiltäville maalipinnoille. Laimentamaton Maalipesu puhdistaa ja himmentää pinnan edesauttaen uuden maalikerroksen tarttumista. Lateksimaalipinnat ja muut himmeät maalipinnat voidaan esikäsitellä 1:10 tai 1:5 vedellä laimennetulla Maalipesulla. Soveltuu erittäin likaisten pintojen pesuun, jossa tarvitaan voimakasta liuotustehoa ilman liuotehaittoja. Ei suositella peltikaton pesuun eikä suoraan maalaamattomalle sinkitylle pinnalle.

KÄYTTÖKOHTEETSeinät, lattiat, huonekalut, ovet, erilaiset rakennuslevyt ja -laatat, veneet ym.

Tekninen tieto
OHENNEVesiohenteinen

TYÖTAPAnukkaamaton kangas, sieni