Himangan rautakauppa
  • Ma-Pe klo 7.30-17.00
    La klo 8.00-13.00
  • Tomujoentie 5, 68100 Himanka

MAKITA ISKEVÄ RUUVINVÄÄNNIN DTD171ZAR

139,00

18V • 1/4″ • 180 Nm • 0 – 3 600 min⁻¹
Erittäin kompakti iskevä ruuvinväännin neljällä iskuvoimakkuuden asetuksella
Nopea, pieni, kevyt ja tehokas LXT 18V iskevä ruuvinväännin hiiliharjattomalla moottorilla ammattilaiselle. Maksimivääntövoima on 180 Nm. Koneessa on neliasentoinen valintapaneeli iskuvoimakkuuden sekä kierrosluvun säätöä varten. Runkoversio ilman akkua ja latauslaitetta, väri tummanpunainen.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 0088381872065 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Makita DTD171 on erittäin kompakti iskevä ruuvinväännin. Koneessa on helppokäyttöinen valintapaneeli, josta on valittavissa neljä eri asetusta sekä iskuvoimakkuuden että kierrosluvun säätöä varten. Iskuvoimakkuuden asetuksia voi vaihtaa kätevästi myös koneen käyttökytkimen yläpuolella olevasta toimintonapista. Valintapaneelista voidaan valita myös erilaisia avustustoimintoja:

– Porakärkiruuveille asetus, jossa kone pyörii ensin täydellä kierrosluvulla. Kun ruuvi on läpäisemässä metallin tunnistaa kone tämän vastuspiikin ja säätää pyörimisnopeuden hitaammalle kierrosluvulle. Näin ruuvin loppukiristys on huomattavasti helpompi hallita. Porakärkiruuveille löytyy kaksi eri asetusta eri materiaalivahvuuksien mukaan.

– Pulttien avaukseen oma asetus, jossa pulttia tai mutteria avattaessa on alussa kaikki tehot käytössä. Kun ruuvi alkaa kiertymään auki pysähtyy kone automaattisesti, jolloin loppuavaus on helpommin hallittavissa, eikä pultti karkaa käsistä.

– Pitkille puuruuveille on asetus, jossa kone pyörii aluksi hitaasti, jotta ruuvauksen aloitus on helpommin hallittavissa. Kun ruuvi alkaa kiertymään puun sisään lisää elektroniikka tehoja automaattisesti, jotta ruuvaus käy nopeasti.

Makita XPT järjestelmä suojaa konetta tehokkaasti vettä ja pölyä vastaan vaativimmissakin oloissa, joten se on erinomainen valinta ammattilaiselle. LED-valot koneen molemmin puolin valaisevat työkohteen. Vakiovarusteena tulevalla koukulla koneen saa kätevästi riippumaan esim. vyöstä, housuntaskusta jne.

Lisätiedot

Paino 1,158 kg (kilogramma)
Mitat 8,5 × 20,5 × 16 cm (senttimetri)