Himangan rautakauppa
  • Ma-Pe klo 7.30-17.00
    La klo 8.00-13.00
  • Tomujoentie 5, 68100 Himanka

MAKITA TYÖMAARADIO DMR114AR

159,00

12V max / 18V
Radio ja bluetooth -soitin, jossa subwoofer takaa jykevän bassotoiston
Kestävä työmaaradio subwoofer bassokaiuttimella. Voidaan käyttää 12V CXT® tai 18V LXT® akuilla, sekä verkkovirralla. Suojausluokka IP65 kestää hyvin myös vesisateet. Bluetoothin avulla saadaan yhteys suoraan musiikkisoittimeesi. Taajuuskorjaimessa 7 eri asentoa riippuen soitettavasta musiikista. Laitteessa myös USB-liitin puhelimen latausta varten.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 0088381753890 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Bluetooth toiminnolla varustettu radio työmaalle tai vapaa-ajalle. Vasemmalla ja oikealla 63 mm ylä-/keskiäänikaiuttimet tuottavat erinomaisen stereoäänen ja pohjaan sijoitettu 101 mm bassokaiutin täydentää soundin. Taajuuskorjaimesta löytyy 6 valmista asetusta eri musiikkityypeille, sekä valinta, jossa voit itse säätää ylä-, keski- ja alaäänet. Langattoman Bluetooth teknologian avulla voit liittää radioon esim. puhelimesi ja toistaa mielimusiikkiasi. USB-liittimen kautta voit myös ladata puhelintasi samalla. Lisäksi laitteessa on AUX-liitäntä analogista kytkentää varten. Laite toimii CXT® ja LXT® akuilla tai verkkovirralla. Käyttöaika jopa 20 tuntia käytettäessä 18V LXT® 6.0Ah akkua.

Radiossa on digitaalinen viritin 5:llä muistipaikalla, sekä taustavalaistu LCD-näyttö, säätöpyörä ja valintanäppäimet. Lisäksi laitteessa on kello, kaksi herätystä torkutustoiminnolla sekä uniajastin.

Radio on erinomaisesti suojattu ympäriinsä kumisilla puskureilla sekä edessä olevilla metalliputkilla. Näiden lisäksi IP65 luokitus takaa, että laite kestää käyttöä myös rankemmissakin sääoloissa. Kätevä kantokahva, johon on integroitu radion antenni. Runkoversio ilman akkua ja latauslaitetta, väri punainen.

Lisätiedot

Paino 5,736 kg (kilogramma)
Mitat 17,5 × 28 × 32 cm (senttimetri)