Himangan rautakauppa
  • Ma-Pe klo 7.30-17.00
    La klo 8.00-13.00
  • Tomujoentie 5, 68100 Himanka

OTEX TARTUNTAPOHJAMAAL AP 0.9L

31,00

Liuotinohenteinen Otex on nopeasti kuivuva, himmeä alkydipohjamaali vaativille pinnoille, tarttuu hyvin erilaisiin pintoihin sisällä ja ulkona. Voidaan sävyttää Tikkurilan peittäviin väreihin. Pohjamaalin sävytarkkuus ei kuitenkaan ole täydellinen. Otex soveltuu pohja- ja välimaaliksi sekä uusille että aikaisemmin maalatuille pinnoille. Otex tarttuu hyvin erikoistartuntaa vaativiin pintoihin sisätiloissa kuten lasiin, kaakeliin, lasikuituun, PVC-muoviin, alumiiniin, sinkittyyn peltiin sekä alkydi- ja katalyyttimaalattuihin pintoihin. Sekä polyuretaani- ja katalyyttimaalatuihin ikkunapuitteisiin ulkona. Maalattu pinta on pölykuiva n. tunnin kuluttua. Hionta ja päällemaalaus voidaan suorittaa seuraavana päivänä. Riittoisuus 8-10 m²/l.

4 varastossa

Kuvaus

Tuotetieto
KUVAUSNopeasti kuivuva alkydipohjainen tartuntapohjamaali.

OMINAISUUDETSoveltuu pohja- ja välimaaliksi sekä uusille että aikaisemmin maalatuille pinnoille. Otex tarttuu hyvin erikoistartuntaa vaativiin pintoihin kuten lasiin, kaakeliin, lasikuituun, PVC-muoviin, alumiiniin, sinkittyyn peltiin sekä alkydi- ja katalyyttimaalattuihin pintoihin.

KÄYTTÖKOHTEETPinnoille, joille tarvitaan tavanomaista parempaa tartuntaa sisätiloissa sekä polyuretaani- ja katalyyttimaalatut ikkunapuitteet ulkona, ei sovellu puisten karmien käsittelyyn ulkona.

Tekninen tieto
RIITTOISUUS8–10 m²/l.

OHENNELiuoteohenteinen

TYÖTAPAruiskutus, sivellin, tela