Himangan rautakauppa
  • Ma-Pe klo 7.30-17.00
    La klo 8.00-13.00
  • Tomujoentie 5, 68100 Himanka

OTEX TARTUNTAPOHJAMAAL PM C 0.9L

31,00

Liuotinohenteinen Otex on nopeasti kuivuva, himmeä alkydipohjamaali vaativille pinnoille, tarttuu hyvin erilaisiin pintoihin sisällä ja ulkona. Voidaan sävyttää Tikkurilan peittäviin väreihin. Pohjamaalin sävytarkkuus ei kuitenkaan ole täydellinen. Otex soveltuu pohja- ja välimaaliksi sekä uusille että aikaisemmin maalatuille pinnoille. Otex tarttuu hyvin erikoistartuntaa vaativiin pintoihin sisätiloissa kuten lasiin, kaakeliin, lasikuituun, PVC-muoviin, alumiiniin, sinkittyyn peltiin sekä alkydi- ja katalyyttimaalattuihin pintoihin. Sekä polyuretaani- ja katalyyttimaalatuihin ikkunapuitteisiin ulkona. Maalattu pinta on pölykuiva n. tunnin kuluttua. Hionta ja päällemaalaus voidaan suorittaa seuraavana päivänä. Riittoisuus 8-10 m²/l.

4 varastossa

Kuvaus

Tuotetieto
KUVAUSNopeasti kuivuva alkydipohjainen tartuntapohjamaali.

OMINAISUUDETSoveltuu pohja- ja välimaaliksi sekä uusille että aikaisemmin maalatuille pinnoille. Otex tarttuu hyvin erikoistartuntaa vaativiin pintoihin kuten lasiin, kaakeliin, lasikuituun, PVC-muoviin, alumiiniin, sinkittyyn peltiin sekä alkydi- ja katalyyttimaalattuihin pintoihin.

KÄYTTÖKOHTEETPinnoille, joille tarvitaan tavanomaista parempaa tartuntaa sisätiloissa sekä polyuretaani- ja katalyyttimaalatut ikkunapuitteet ulkona, ei sovellu puisten karmien käsittelyyn ulkona.

Tekninen tieto
RIITTOISUUS8–10 m²/l.

OHENNELiuoteohenteinen

TYÖTAPAruiskutus, sivellin, tela