Himangan rautakauppa
  • Ma-Pe klo 7.30-17.00
    La klo 8.00-13.00
  • Tomujoentie 5, 68100 Himanka

PARKETTI-ÄSSÄ LAKKA 20 PUOLIHIMMEÄ 1L

35,90

Parketti-Ässä 20 puolihimmeä on nopeasti kuivuva, vesiohenteinen polyuretaani-akrylaattilakka sisäkäyttöön, jolla suojaat puulattiasi kestäviksi. Helppokäyttöinen tuote, joka ei vaadi erillistä pohjalakkaa.

Parketti-Ässä lattialakka soveltuu parketti- ja lautalattioille sekä muille puupinnoille sisätiloissa, joihin kohdistuu lievää mekaanista ja kemiallista rasitusta. Hiotulle puupinnalle pohja-, pinta- sekä huoltolakkaukseen sisätiloissa. Soveltuu myös aikaisemmin maalattujen puulattioiden huoltokäsittelyyn

Parketti-Ässä lattialakan väri on neutraali. Lattialakka suojaa puupintaa niin, että lattia näyttää upealta eikä pinta kellastu. Tuote kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1

Varmista ennen käsittelyä tuotteen soveltuvuus kyseiselle puupinnalle pienellä koelakkauksella. Kuivumisajat lakkauskertojen välillä ilmenevät käyttöohjeesta. Lakka on käyttöönottokuiva n. 12 tunnin kuluttua viimeisestä lakkauksesta. Vältä kovaa rasitusta sekä painavien ja kuivumista estävien tavaroiden, kuten mattojen, asettamista lattialle ensimmäisen viikon aikana.

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6408070052693 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Tuotetieto
KUVAUSVesiohenteinen polyuretaani-akrylaattilakka sisäkäyttöön.

OMINAISUUDETHiotulle puupinnalle pohja-, pinta- sekä huoltolakkaukseen sisätiloissa. Soveltuu myös aikaisemmin maalattujen puulattioiden huoltokäsittelyyn. Varmista ennen käsittelyä tuotteen soveltuvuus kyseiselle puupinnalle pienellä koelakkauksella.

KÄYTTÖKOHTEETParketti- ja lautalattiat sekä muut puupinnat sisätiloissa, joihin kohdistuu lievää mekaanista ja kemiallista rasitusta.

Tekninen tieto
RIITTOISUUSSively 7–10 m²/l. Telaus 8–10 m²/l. Huopalastalla 10–12 m²/l. Teräslastalla 20–25 m²/l.

OHENNEVesiohenteinen

TYÖTAPAsivellin, tela, teräslasta