Himangan rautakauppa
  • Ma-Pe klo 7.30-17.00
    La klo 8.00-13.00
  • Tomujoentie 5, 68100 Himanka

PARKETTI-ÄSSÄ LAKKA 50 PUOLIKIILTÄVÄ 10L

242,00

Parketti-Ässä on nopeasti kuivuva lattialakka, joka antaa puulattialle parhaan suojan iskuja ja kulutusta vastaan. Se tekee lattiastasi upeannäköisen – eikä vaadi erillistä pohjalakkausta.

Vesiohenteinen, puolikiiltävä Parketti-Ässä 50 sopii hiottujen puupintojen kuten parketti- ja lautalattioiden lakkaukseen. Sillä voi myös huoltokäsitellä aikaisemmin maalatut puulattiat. Parketti-Ässällä lakattu lattia kestää hyvin pesua ja kulutusta.

Lakattu pinta on käyttöönottokuiva noin 12 tunnin kuluttua viimeisestä lakkauksesta. Vältä kuitenkin painavien esineiden tai mattojen asettamista lattialle ensimmäisen viikon aikana. Työvälineet voi pestä vedellä. Parketti-Ässä on M1-päästöluokkaan kuuluva Avainlippu-tuote.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 6408070005460 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

KUVAUSVesiohenteinen polyuretaani-akrylaattilakka sisäkäyttöön.

OMINAISUUDETHiotulle puupinnalle pohja-, pinta- sekä huoltolakkaukseen sisätiloissa. Soveltuu myös aikaisemmin maalattujen puulattioiden huoltokäsittelyyn. Varmista ennen käsittelyä tuotteen soveltuvuus kyseiselle puupinnalle pienellä koelakkauksella.

KÄYTTÖKOHTEETParketti- ja lautalattiat sekä muut puupinnat sisätiloissa, joihin kohdistuu lievää mekaanista ja kemiallista rasitusta.

Tekninen tieto
RIITTOISUUSSively 7–10 m²/l. Telaus 8–10 m²/l. Huopalastalla 10–12 m²/l. Teräslastalla 20–25 m²/l.

OHENNEVesiohenteinen

TYÖTAPAsivellin, tela, teräslasta