Himangan rautakauppa
  • Ma-Pe klo 7.30-17.00
    La klo 8.00-13.00
  • Tomujoentie 5, 68100 Himanka

PARKETTI-ÄSSÄ PETSI 2,7L

74,50

Kauniin värin antava, vesiohenteinen sävytettävä petsi puulattioille. Pintakäsittely esimerkiksi Parketti-Ässä Lattialakalla. Parketti-Ässä Petsillä saat lattioillesi sisustukseesi sopivan värin. Tuote on sävytettävissä Tikkurilan Kuultaviin sisä- ja ulkoväreihin. Tuote kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1. Käyttökohteina Parketti- ja lautalattiat.

Hiottujen tai puupuhtaiden puulattioiden lisäksi tuote käy myös huonekalujen kuten pöytien, tuolien ja vastaavien puupuhtaiden pintojen petsaukseen. Pintalakkauksen voi suorittaa esimerkiksi Kiva-kalustelakalla.

Varmista ennen käsittelyä tuotteen soveltuvuus kyseiselle puupinnalle pienellä koelakkauksella. Ei sovellu esim. timanttimänty-, savutammi- ja ruskeapyökkipinnoille. Pölykuiva n. 1 tunnissa. Toinen käsittely voidaan suorittaa 3-4 tunnin kuluttu

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6408070025703 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

KUVAUS

Vesiohenteinen akrylaattipetsi.

OMINAISUUDET

Hiottujen puulattioiden petsaukseen, kun pintalakkana käytetään Parketti-Ässä -lattialakkaa. Varmista ennen käsittelyä tuotteen soveltuvuus kyseiselle puupinnalle pienellä koelakkauksella. Ei sovellu esim. timanttimänty-, savutammi- ja ruskeapyökkipinnoille.

KÄYTTÖKOHTEET

Parketti- ja lautalattiat.

Tekninen tieto

RIITTOISUUSSivelylevitys 15–20 m²/l. Flotex-lastalevitys 20–25 m²/l.

OHENNEVesiohenteinen

TYÖTAPAteräslasta, sivellin