Himangan rautakauppa
  • Ma-Pe klo 7.30-17.00
    La klo 8.00-13.00
  • Tomujoentie 5, 68100 Himanka

PENSSELIPESU 1 L

9,90

Tikkurilan Pensselipesu on tarkoitettu maalaustyövälineiden puhdistukseen laimentamattomana heti maalauksen jälkeen. Tuote soveltuu öljy-, tai alkydimaalien ja -lakkojen sekä vesiohenteisten dispersiomaalien poistamiseen maalaustyövälineistä.

Pensselipesu on mietohajuinen ja liuotteeton. Tuotetta saa 1 litran ja 5 litran pakkauksessa. Tikkurilan Pensselipesu irrottaa helposti maalin esimerkiksi siveltimestä, telasta tai rajaajasta. Pensselipesu pitää harjakset pehmeinä ja notkeina, joten työvälineet kestävät pidempään. Tuote puhdistaa myös hieman kuivuneet siveltimet. Pensselipesu ei vahingoita puuta, lasia, muovia, eikä kumia.

9 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6408070037430 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Tuotetieto
KUVAUSLiuotteeton puhdistusaine maalaustyövälineiden pesuun.

OMINAISUUDETMaalaustyövälineiden puhdistukseen laimentamattomana heti maalauksen jälkeen. Soveltuu öljy-, alkydi- maalien tai lakkojen sekä vesiohenteisten dispersiomaalien poistamiseen maalaustyövälineistä. Käsittely Pensselipesulla irrottaa helposti maalin esim. siveltimestä ja pitää harjakset pehmeinä. Puhdistaa myös hieman kuivuneetkin siveltimet. Ei vahingoita puuta, lasia, muovia, tai kumia.

KÄYTTÖKOHTEETMaalaustyövälineet kuten erilaiset siveltimet, maalaustelat, rajaajat jne.

Tekninen tieto
OHENNEVesiohenteinen