Himangan rautakauppa
  • Ma-Pe klo 7.30-17.00
    La klo 8.00-13.00
  • Tomujoentie 5, 68100 Himanka

PIKA-TEHO C 0.9L

23,50

Pika-Teho on öljyä sisältävä vesiohenteinen talomaali puujulkisivuihin sekä vuori- ja räystäslautoihin. Se on ehtinyt ihastuttaa suomalaisia jo vuodesta 1965. Pika-Teho on öljypitoinen akrylaatimaali uusiin, teollisesti pohjamaalattuihin tai aiemmin öljy- tai akrylaattimaaleilla maalattuihin ulkolaudoituksiin. Sen pitkä kestoikä merkitsee monta huoletonta asumisvuotta talollesi.

Käyttökohteina lautaverhoillut ulkoseinät, vuorilaudat, aidat yms. Soveltuu Käsittelemättömien, teollisesti pohjamaalattujen tai aikaisemmin puupintojen ulkomaaleilla käsiteltyjen pintojen ulkomaalaukseen. Pika-Tehon himmeä kiilto sopii suomalaiseen maisemaan. Himmeästä pinnasta huolimatta Puutalot-värikartan mukaan valitut värit kestävät ja kestävät. Voidaan sävyttää Tikkurilan peittäviin väreihin.

Riittoisuus sahatulle puupinnalle 4-6 m²/l. Höylätylle puupinnalle ja ennen maalatulle pinnalle 7-9 m²/l. Maalattu pinta on kosketuskuiva n. tunnin kuluttua. Seuraava käsittely voidaan tehdä 2-4 tunnin kuluttua normaaliolosuhteissa. Alhaisemmassa lämpötilassa ja kostealla säällä kuivumisaika on pidempi.

Vaaralausekkeet:

H317 Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. H411 Myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.

8 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6408070004470 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Tuotetieto
KUVAUSÖljypitoinen akrylaattimaali.

OMINAISUUDETKäsittelemättömien, teollisesti pohjamaalattujen tai aikaisemmin puupintojen ulkomaaleilla käsiteltyjen pintojen ulkomaalaukseen.

KÄYTTÖKOHTEETLautaverhoillut ulkoseinät, vuorilaudat, aidat yms.

Tekninen tieto
RIITTOISUUSSahatulle puupinnalle 4–6 m²/l. Höylätylle puupinnalle ja ennen maalatulle pinnalle 7–9 m²/l.

OHENNEVesiohenteinen

TYÖTAPAsivellin, ruiskutus