Himangan rautakauppa
  • Ma-Pe klo 7.30-17.00
    La klo 8.00-13.00
  • Tomujoentie 5, 68100 Himanka

RIKKARUOHONPOISTAJA FISKARS XACT

47,50

  • Xact rikkaruohonpoistaja tehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen kitkemiseen
  • Rikkaruohonpoistajalla nappaat juuririkkakasvit, myös voikukat, vaivattomasti pois
  • Rikkaruohonpoistajan avulla on helppo poistaa pysyvästi ei-toivottuja vahvajuurisia rikkoja ilman polvistumista tai selän taivuttamista

 

Xact rikkaruohonpoistaja on oiva työkalu tehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen kitkemiseen. Rikkaruohonpoistajalla nappaat juuririkkakasvit, myös voikukat, vaivattomasti pois.

Rikkaruohonpoistajan avulla on helppo poistaa pysyvästi ei-toivottuja vahvajuurisia rikkoja ilman polvistumista tai selän taivuttamista. Kun poistat rikkakasvit mekaanisesti, et tarvitse maaperälle, muille kasveille ja elimistölle haitallisia kalliita kemiallisia rikkakasvien torjunta-aineita, joita on käytettävä useita kertoja. Taivutettu varsi vähentää ranteen rasitusta, jalkatasossa oleva aukon kautta näet poistettavan kasvin ja rikkaruohon irroittava mekanismi tyhjentää pään käyttökertojen välillä helposti ja voit siirtyä nopeasti seuraavan rikkakasvin kimppuun.

Käyttö: aseta rikkaruohonpoistaja rikkaruohon päälle, astu alas vahvistetulle jalkatasolle, ja neljä sahalaitaista, ruostumattomasta teräksestä valmistettua kynttä tarttuvat rikkaruohoon poistoa varten. Nosta laite ja vedä rikkaruoho samalla maasta. Irroita rikkaruoho laitteesta varren poistomekanismin avulla.

 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6411501399502 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Mitat 100 × 30 × 10 cm (senttimetri)