Himangan rautakauppa
  • Ma-Pe klo 7.30-17.00
    La klo 8.00-13.00
  • Tomujoentie 5, 68100 Himanka

ROBOTTIRUOHONLEIKKURI GARDENA SILENO+ 2000

1.799,00

Joko sinunkin pihallasi ruohonleikkuun hoitaa ensi kesänä robotti?

Meillä myös asennuspalvelu!

Tehokas ja hiljainen Gardena smart SILENO+ 2000 robottiruohonleikkuri on suunniteltu maksimissaan 2000 m² nurmialueille. Anna robottiruohonleikkurin leikata nurmikkosi puolestasi.

Työalueen maksimikallistus voi olla jopa 35%. Leikkuukorkeus 20-60mm ja leikkuuleveys 22cm. Kun puhutaan hiljaisesta robottiruohonleikkurista on se Gardena smart Sileno+ nimittäin koettu äänentaso on vain 66 dB.

 

Varasto loppu

Kuvaus

Kuvaus ja ominaisuudet

Gardena smart SILENO+ 2000 on erittäin luotettava ja hiljainen . Tämä robottileikkuri on erinomainen suunnistaja, joka selviää kapeimmistakin alueista ja tiukimmista kulmista eikä törmäile puutarhan kiinteisiin esteisiin herkkien törmäystunnistimiensa ansiosta. Kun muut robottileikkurit menevät suojaan sateen tullessa, smart SILENO+ jatkaa leikkaamista säällä kuin säällä.

Robottileikkurin leikkuualue määritetään kätevästi ja luotettavasti rajakaapelilla. Myös latausaseman sijainti voidaan valita vapaasti, lähes ilman rajoituksia. Keskimääräinen latausaika on 60 minuuttia ja leikkuuaika 65 minuuttia yhdellä latauksella. Akun tyhjentyessä robottileikkuri palaa automaattisesti latausasemalleen. Tämä robottiruohonleikkuri ei jätä uria vaan leikkaa täydellisen tasaisen vihreän nurmimaton.

Gardena smart SILENO+ on osa smart system-järjestelmää. Voit siis hallita robottileikkuriasi kätevästi puhelimen välityksellä, olit missä tahansa. Leikkurin mukana tulee Smart Gateway-reititin, joka huolehtii langattomasta tiedonsiirrosta robottiruohonleikkurin ja Smart app-sovelluksen välillä. Robottiruohonleikkuria hallitaan siis älylaitteeseen ladattavalla Gardenan Smart app-sovelluksella. Smart app-sovelluksen avulla voit valita leikkuuajat , jolloin Smart SILENO+ leikkaa juuri silloin kun haluat. Robottiruohonleikkuri tunnistaa SensorControl-toiminnon ansiosta milloin ruoho vaatii leikkausta eli säätää itse automaattisesti leikkaamistiheyttään.

Robottiruohonleikkuri on varustettu kolmella varkaudenesto-ominaisuudella: hälytyksellä, PIN-koodilla ja aikalukolla. Turvaominaisuuksiin lukeutuu myös varashälytin ja nostotunnistin, jotka suojaavat robottiruohonleikkuriasi. Turvallisuustason voi itse määritellä asetuksista.

Rekisteröitymällä valmistajan verkkosivuilla saa laitteelle 5 vuoden takuun. Rekisteröinti tulee tehdä kolmen kuukauden kuluessa kuittiin merkitystä tuotteen ostopäivämäärästä.

Ostamalla tämän teet nurmikonhoidostasi helpompaa kuin mitä se on ikinä ollut.

Lisätiedot

Paino 21 kg (kilogramma)
Mitat 34 × 57 × 80 cm (senttimetri)