Himangan rautakauppa
  • Ma-Pe klo 7.30-17.00
    La klo 8.00-13.00
  • Tomujoentie 5, 68100 Himanka

ROBOTTIRUOHONLEIKKURI GARDENA SMART LIFE 1500 LONA

1.790,00

GARDENA smart SILENO life 1500 on paras robottiruohonleikkuri monimuotoiselle pihalle, jonka nurmikon pinta-ala on enintään 1500 m2.

Se on hiljainen, monipuolinen ja fiksu automaattinen ruohonleikkuri, joka edustaa nyt uutta Lona Intelligence -älyteknologiaa. Saat aina yhteyden GARDENA smart system -leikkuriisi helppokäyttöisen sovelluksen avulla – missä ikinä oletkin.

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 4078500062398 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Rentoudu puutarhassasi sillä välin, kun smart SILENO life -robottileikkuri tekee työtään hiljaisesti. Luokkansa alhaisimman melutason (57db A) ansiosta leikkuri ei häiritse sinua tai naapureitasi. Edistyksellisen CorridorCut-ominaisuuden ansiosta smart SILENO life 1500 m² leikkaa myös kapeat käytävät ja umpikujat, joissa rajakaapelien välinen etäisyys on minimissään 60 cm. Näin sinun ei tarvitse enää leikata ahtaimpiakaan alueita itse. Tämä robottiruohonleikkuri on erinomainen suunnistaja, joka selviää kapeimmistakin alueista ja tiukimmista kulmista luotettavalla tarkkuudella.

Leikkuri leikkaa aikataulun mukaisesti, mutta SensorControl-toiminnon ansiosta robottileikkuri päättelee, kuinka usein nurmikko on oikeasti tarpeen leikata. Se siis määrittelee parhaan leikkuutiheyden ruohon kasvuun perustuen. Pisteleikkuutoiminnon ansiosta voit asettaa SILENOn vaikeasti ulottuvilla olevaan paikkaan, jonka leikkaamisen se hoitaa spiraalimaisesti. Päivän leikkuutyön jälkeen se palaa automaattisesti takaisin latausasemaansa. Smart SILENO life on asiantunteva puutarha-apulainen, joka tekee työtään joka säällä, sateella ja paisteella. Sadetunnistin ei toisin sanoen ole tarpeellinen.

Tämä automaattinen ruohonleikkuri hoitaa muodoltaan niin yksinkertaiset kuin monimuotoisetkin nurmialueet, ja leikkaa huolellisesti myös jopa 35 %:a kaltevat rinteet. Fiksu pakkassensori tunnistaa, kun lämpötila laskee lähelle nollaa, ja jättää leikkaamisen väliin nurmikon suojaamiseksi. Life on tarvittaessa kätevä puhdistaa puutarhaletkun avulla. Maahan kiinnitettävän rajakaapelin avulla voidaan leikattava alue määritellä tarkasti, ja hakukaapeli ohjaa robottileikkurin syrjäisille alueille ja tehokkainta reittiä takaisin latausasemaan, myös kapeiden alueiden läpi. Nurmikko näyttää joka päivä huolitellulta ja kauniilta.

Tämän smart-mallin lisäetu tavalliseen malliin verrattuna on, että sitä on helppo hallita älypuhelimen avulla – mistä päin maailmaa tahansa. Voit halutessasi käyttää leikkuria myös ilman sen yhdistämistä smart system -järjestelmään. Leikkurin mukana toimitetaan reititin, smart Gateway, joka hyödyntää kodin internetyhteyttä. Se on GARDENA smart system -järjestelmän sydän, joka huolehtii langattomasta tiedonsiirrosta puutarhan GARDENA smart system -laitteiden ja GARDENA smart App -sovelluksen välillä. Leikkurin asetuksia voidaan määritellä ja muuttaa älypuhelinsovelluksen lisäksi myös leikkurin oman valikon ja näytön avulla.

Smart SILENO life -robottiruohonleikkurin asentaminen ja käyttö on helppoa – kiitos opastetun asennuksen, aikatauluavustajan ja Smart Home -ominaisuuden. Smart SILENO life sisältää monia hyödyllisiä ominaisuuksia, joihin voit tutustua GARDENA smart App -sovelluksessa. Sovellus ohjaa sinua ensi asennuksen läpi ja laskee itsenäisesti sopivan leikkuuaikataulun. Smart Home -ominaisuuden ansiosta voit hallita leikkuria myös Alexa-ääniohjauksella. Kasvikirjastosta saat puolestaan kaiken tarvittavan tiedon kasveista. Voit hallita leikkuria muutamalla sormen hipaisulla mistä päin maailmaa tahansa. Aikataulun ansiosta et tarvitse muistutuksia – GARDENA smart App huolehtii kaiken puolestasi.

Koe nyt täysin uusi tapa olla vuorovaikutuksessa robottiruohonleikkurisi kanssa. Smart-sarjan uutena ominaisuutena vuonna 2022 on LONA Intelligence: tekoälyyn perustuva kartoitusteknologia, jonka avulla robottiruohonleikkuri oppii, kartoittaa ja sopeutuu yksilöllisiin puutarhoihin. GARDENA smart App -älypuhelinsovelluksesta näet kartan leikattavasta nurmialueesta. Vyöhykkeenhallintatoiminnon ja kartan avulla voit halutessasi määrittää eri leikkuutiheyden jopa kolmelle alueelle puutarhassasi. Aluesuojaustoiminnon avulla voit asettaa leikkuukieltoalueen esimerkiksi nurmialueella olevan kukkaniityn suojelemiseksi. Sovelluksen avulla voit nyt myös seurata reaaliajassa leikkurin sijaintia puutarhassasi. LONA-teknologia kehittyy jatkuvasti ja tarjoaa tulevaisuudessa käyttäjille yhä mielenkiintoisempia ja monipuolisempia ominaisuuksia.

Mikä tärkeintä – GARDENA-robottiruohonleikkuri hoitaa työlään nurmikonleikkuun siis täysin automaattisesti. Se tarkoittaa sinulle enemmän aikaa rentoutua ja nauttia vapaa-ajastasi sekä täydellisesti hoidetusta nurmimatosta. Nurmikon leikkaaminen ei voisi olla enää helpompaa, kun valintasi on fiksu robottiruohonleikkuri – smart SILENO life.

Lisätiedot

Paino 16 kg (kilogramma)
Mitat 79 × 59 × 33 cm (senttimetri)