Himangan rautakauppa
  • Ma-Pe klo 7.30-17.00
    La klo 8.00-13.00
  • Tomujoentie 5, 68100 Himanka

ROBOTTIRUOHONLEIKKURI GARDENA SILENO LIFE 1000M2

1.250,00

Robottiruohonleikkuri 1000 m²:n nurmialueelle

Unohda työläs nurmikonleikkuu! Hiljainen ja monipuolinen GARDENA SILENO life 1000 on paras robottiruohonleikkuri monimuotoiselle pihalle, jonka nurmikon pinta-ala on enintään 1000 m2. Tässä keskikoisille pihoille tarkoitetussa robottiruohonleikkurissa yhdistyy erinomainen suorituskyky ja tarkkuus sekä ketterä leikkaaminen. Voit syöttää älypuhelimen avulla GARDENA Bluetooth® App -sovellukseen nurmikon koon, halutut leikkuupäivät ja aloitusajankohdan. Leikkuri luo itsenäisesti leikkuuaikataulun ja on valmis ryhtymään töihin. Voit helposti ja kätevästi hallita leikkurin asetuksia jopa 10 metrin etäisyydellä leikkurista. GARDENA Bluetooth® -sovellus ohjaa sinua helposti asetusten luonnissa askel askeleelta. SILENO life -robottileikkurin työskentelyaika on optimaalinen, ja GARDENA Bluetooth® -sovelluksen aikatauluavustaja auttaa pitämään puutarhan aina siistinä.

Nimensä mukaisesti SILENO life on 57 dB(A):n äänenvoimakkuudellaan äärimmäisen hiljainen, kuten kaikki muutkin GARDENA-robottileikkurit. Työskennellessään se ei häiritse sinua eikä naapureitasi. Latausasema voidaan sijoittaa lähes minne tahansa puutarhassasi. GARDENA SILENO life leikkaa nurmikon luotettavasti ja tarkasti tarjoten tasaisen leikkuutuloksen ja hoitaa työnsä myös sateella ilman tarvetta sadetunnistimelle. Se leikkaa vaivattomasti jopa 35 % kaltevat rinteet, ja hoitaa työnsä myös silloin, kun muut luovuttavat. Life on lisäksi kätevä puhdistaa tarvittaessa puutarhaletkun avulla. Innovatiivinen pakkassensori suojelee nurmikkoa ja keskeyttää leikkaamisen lämpötilan pudotessa lähelle nollaa.

Alla Lisätietoja.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 4078500043694 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Maahan asennettava rajakaapeli määrittää leikattavan alueen tarkasti, ja patentoitu hakukaapeli ohjaa robottileikkurin tehokkainta reittiä takaisin latausasemaan, myös kapeiden alueiden läpi. Asennuksen jälkeen robottiruohonleikkuri aloittaa työnsä ja leikkaa jatkuvasti lataustaukoja lukuunottamatta annetun aikataulun mukaisesti. Nurmikko näyttää joka päivä huolitellulta ja kauniilta. Edistyksellinen CorridorCut-toiminto varmistaa, että SILENO life leikkaa kapeat käytävät, joissa rajakaapelien välinen etäisyys on minimissään 60 cm, ja umpikujat luotettavan tarkasti. Leikkurissa oleva pakkassensori suojaa nurmikkoasi: havaittuaan lämpötilan olevan lähellä nollaa leikkuri keskeyttää leikkaamisen. SensorControl-toiminnon ansiosta robottiruohonleikkuri säätää leikkaamistiheyttä ruohon kasvun mukaan. GARDENA-robottiruohonleikkuri hoitaa työnsä siis täysin automaattisesti, mikä tarkoittaa sinulle enemmän aikaa rentoutua ja nauttia lempipuuhistasi. Nurmikkosi on aina täydellisen kauniisti leikattu, kun valintasi on SILENO life – älykäs robottiruohonleikkuri.

Kätevät asennusvideot näyttävät, miten helppoa asentaminen on. Voit halutessasi käyttää leikkuria myös näytön ja näppäimistön avulla ilman Bluetooth®-yhteyttä.

Tiedoksi: Jotta voit käyttää GARDENA Bluetooth® -sovellusta ja siihen liittyviä GARDENA Bluetooth® -laitteiden toimintoja, sinun tulee luoda verkossa GARDENAn tai Husqvarna Groupin käyttäjätili. GARDENA-käyttäjätilin luomiseen vaaditaan käyttäjätunnus ja sähköpostiosoite. Se on helppoa: sinun tarvitsee vain seurata sovelluksessa näkyviä ohjeita asennuksen aikana.

 

Tekniset tiedot:

Kapasiteetti

Aluekapasiteetti
1000 m²

Latausjärjestelmä
Automaattinen

Työalueen maksimikallistus
35 %

Maksimi rinnekapasiteetti leikkuualueen reunalla
10 %

Tuote

Näyttö
MonoChrome Graphical Display 2,1”

Ajastin
Kyllä

Kahvan tyyppi
Integroitu

Ohjelmisto päivitys
USB

Protection Index (IP Code)
IPX5

Teho ja lataus

Keskimääräinen latausaika
60 min

Keskimääräinen leikkuuaika yhdellä latauksella
65 min

Keskimääräinen virrankulutus kuukaudessa maksimikäytössä
6 kWh

Moottori ja leikkuujärjestelmä

Leikkuujärjestelmä
3 nivellettyä terää

Leikkuukorkeus, min.
20 mm

Leikkuukorkeus, maks.
50 mm

Leikkuuleveys
22 cm

Kaksisuuntainen leikkuumenetelmä
Kyllä

Päivittäinen toiminta-aika (leikkuu ja lataus)
15 h for maximum area capacity

Ääni- ja meluarvot

Koettu äänitaso
57 dB(A)

Turvaominaisuudet

Varashälytin
Kyllä

PIN-koodi
Kyllä

Nostotunnistin
Kyllä

Kallistustunnistin
Kyllä

Asennustarvikkeet

Rajakaapeli
200 m

Matalajännitekaapeli
5 m

Kaapelikiinnikkeet
300 kpl

Ulkomitat

Paino
8.3 kg

Tuotteen koko, pituus
58 cm

Tuotteen koko, leveys
39 cm

Tuotteen koko, korkeus
23 cm

Lisätiedot

Paino 17,54 kg (kilogramma)
Mitat 59 × 79 × 33 cm (senttimetri)