Himangan rautakauppa
  • Ma-Pe klo 7.30-17.00
    La klo 8.00-13.00
  • Tomujoentie 5, 68100 Himanka

ROBOTTIRUOHONLEIKKURI SILENO LIFE 1000M2

1.299,00

Joko teidänkin pihan ruohonleikkuun ensi kesänä hoitaa robotti?

Tule kaupoille tai tilaa verkkokaupasta!  Meiltä myös asennuspalvelu.

Tehokas ja hiljainen Gardena SILENO 1000 robottiruohonleikkuri on suunniteltu maksimissaan 1000 m² nurmialueille. Anna robottiruohonleikkurin leikata nurmikkosi puolestasi.

Työalueen maksimikallistus voi olla jopa 35%. Leikkuukorkeus 20-50mm ja leikkuuleveys 22cm. Kun puhutaan hiljaisesta robottiruohonleikkurista on se Gardena Sileno 1000 äärimmäisellä hiljaisuudellaan tuottaen vain 57 dB.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 4078500407144 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Hiljainen ja monipuolinen GARDENA SILENO life 1000 on paras robottiruohonleikkuri monimuotoiselle pihalle, jonka nurmikon pinta-ala on enintään 1000 m2. Tässä keskikoisille pihoille tarkoitetussa robottiruohonleikkurissa yhdistyy erinomainen suorituskyky ja tarkkuus sekä ketterä leikkaaminen. Voit syöttää älypuhelimen avulla GARDENA Bluetooth® App -sovellukseen nurmikon koon, halutut leikkuupäivät ja aloitusajankohdan. Voit helposti ja kätevästi hallita leikkurin asetuksia jopa 10 metrin etäisyydellä leikkurista.

Nimensä mukaisesti SILENO life on 57 dB(A):n äänenvoimakkuudellaan äärimmäisen hiljainen. Latausasema voidaan sijoittaa lähes minne tahansa puutarhassasi. GARDENA SILENO life leikkaa nurmikon luotettavasti ja tarkasti tarjoten tasaisen leikkuutuloksen ja hoitaa työnsä myös sateella. Se leikkaa vaivattomasti jopa 35 % kaltevat rinteet, ja hoitaa työnsä myös silloin, kun muut luovuttavat. Innovatiivinen pakkassensori suojelee nurmikkoa ja keskeyttää leikkaamisen lämpötilan pudotessa lähelle nollaa.

Maahan asennettava rajakaapeli määrittää leikattavan alueen tarkasti, ja patentoitu hakukaapeli ohjaa robottileikkurin tehokkainta reittiä takaisin latausasemaan, myös kapeiden alueiden läpi. Asennuksen jälkeen robottiruohonleikkuri aloittaa työnsä ja leikkaa jatkuvasti lataustaukoja lukuunottamatta annetun aikataulun mukaisesti. Nurmikko näyttää joka päivä huolitellulta ja kauniilta. Edistyksellinen CorridorCut-toiminto varmistaa, että SILENO life leikkaa kapeat käytävät, joissa rajakaapelien välinen etäisyys on minimissään 60 cm, ja umpikujat luotettavan tarkasti.SensorControl-toiminnon ansiosta robottiruohonleikkuri säätää leikkaamistiheyttä ruohon kasvun mukaan. GARDENA-robottiruohonleikkuri hoitaa työnsä siis täysin automaattisesti, mikä tarkoittaa sinulle enemmän aikaa rentoutua ja nauttia lempipuuhistasi. Nurmikkosi on aina täydellisen kauniisti leikattu, kun valintasi on SILENO life – älykäs robottiruohonleikkuri.

Voit halutessasi käyttää leikkuria myös näytön ja näppäimistön avulla ilman Bluetooth®-yhteyttä.

Lisätiedot

Paino 18,80 kg (kilogramma)
Mitat 78,5 × 58 × 32,5 cm (senttimetri)