Himangan rautakauppa
  • Ma-Pe klo 7.30-17.00
    La klo 8.00-13.00
  • Tomujoentie 5, 68100 Himanka

ROBOTTIRUOHONLEIKKURI SILENO LIFE 1500M2

1.190,00

Joko teidänkin pihan ruohonleikkuun ensi kesänä hoitaa robotti?

Tule kaupoille tai tilaa verkkokaupasta!  Meiltä myös asennuspalvelu.

Tehokas ja hiljainen Gardena SILENO 1500 robottiruohonleikkuri on suunniteltu maksimissaan 1500 m² nurmialueille. Anna robottiruohonleikkurin leikata nurmikkosi puolestasi. GARDENA SILENO life 1500 on hyvin hiljainen tuottaen äänenvoimakkuutta vain 57dB.

Varasto loppu

Kuvaus

Robottiruohonleikkuri 1500 m²:n nurmialueelle

Unohda työläs nurmikonleikkuu! Hiljainen ja monipuolinen GARDENA SILENO life 1500 on paras robottiruohonleikkuri monimuotoiselle pihalle, jonka nurmikon pinta-ala on enintään 1500 m2. Tässä keskikoisille pihoille tarkoitetussa Bluetooth®-sarjan robottiruohonleikkurissa yhdistyy erinomainen suorituskyky ja tarkkuus sekä ketterä leikkaaminen.

Voit syöttää älypuhelimen avulla GARDENA Bluetooth® App -sovellukseen nurmikon koon, halutut leikkuupäivät ja aloitusajankohdan. Leikkuri luo itsenäisesti leikkuuaikataulun ja on valmis ryhtymään töihin. Voit helposti ja kätevästi hallita leikkurin asetuksia jopa 10 metrin etäisyydellä leikkurista. GARDENA Bluetooth® -sovellus ohjaa sinua helposti asetusten luonnissa askel askeleelta. SILENO life -robottileikkurin työskentelyaika on optimaalinen, ja GARDENA Bluetooth® -sovelluksen aikatauluavustaja auttaa pitämään puutarhan aina siistinä. Nimensä mukaisesti SILENO life on 57 dB(A):n äänenvoimakkuudellaan äärimmäisen hiljainen, kuten kaikki muutkin GARDENA-robottileikkurit. Työskennellessään se ei häiritse sinua eikä naapureitasi. Latausasema voidaan sijoittaa lähes minne tahansa puutarhassasi.

GARDENA SILENO life leikkaa nurmikon luotettavasti ja tarkasti tarjoten tasaisen leikkuutuloksen. Se hoitaa työnsä myös sateella ilman tarvetta sadetunnistimelle. Tämä automaattinen ruohonleikkuri leikkaa vaivattomasti jopa 35 % kaltevat rinteet, ja hoitaa työnsä myös silloin, kun muut luovuttavat. Life on lisäksi kätevä puhdistaa tarvittaessa puutarhaletkun avulla.

Innovatiivinen pakkassensori suojelee nurmikkoa ja keskeyttää leikkaamisen lämpötilan pudotessa lähelle nollaa. Maahan asennettava rajakaapeli määrittää leikattavan alueen tarkasti, ja patentoitu hakukaapeli ohjaa robottileikkurin tehokkainta reittiä takaisin latausasemaan, myös kapeiden alueiden läpi. Asennuksen jälkeen robottiruohonleikkuri aloittaa työnsä ja leikkaa jatkuvasti lataustaukoja lukuun ottamatta annetun aikataulun mukaisesti. Nurmikko näyttää joka päivä huolitellulta ja kauniilta.

Edistyksellinen CorridorCut-toiminto varmistaa, että SILENO life leikkaa luotettavan tarkasti myös umpikujat ja kapeat käytävät, joissa rajakaapelien välinen etäisyys on minimissään 60 cm. Leikkurissa oleva pakkassensori suojaa nurmikkoasi: havaittuaan lämpötilan olevan lähellä nollaa leikkuri keskeyttää leikkaamisen. SensorControl-toiminnon ansiosta robottiruohonleikkuri säätää leikkaamistiheyttä ruohon kasvun mukaan.

GARDENA-robottiruohonleikkuri hoitaa työnsä siis täysin automaattisesti, mikä tarkoittaa sinulle enemmän aikaa rentoutua ja nauttia lempipuuhistasi. Nurmikkosi on aina täydellisen kauniisti leikattu, kun valintasi on SILENO life – älykäs robottiruohonleikkuri. Kätevät asennusvideot näyttävät, miten helppoa asentaminen on. Voit halutessasi käyttää SILENO life -leikkuria myös näytön ja näppäimistön avulla ilman Bluetooth®-yhteyttä.

*Tiedoksi: Jotta voit käyttää GARDENA Bluetooth® -sovellusta ja siihen liittyviä GARDENA Bluetooth® -laitteiden toimintoja, sinun tulee luoda verkossa GARDENAn tai Husqvarna Groupin käyttäjätili.

Lisätiedot

Paino 17,98 kg (kilogramma)
Mitat 59 × 33 × 79 cm (senttimetri)