Himangan rautakauppa
  • Ma-Pe klo 7.30-17.00
    La klo 8.00-13.00
  • Tomujoentie 5, 68100 Himanka

RODO-JA HAVUMULTA 40L GROBIOOTTI

5,00

Grobiootti™ Rodo- ja havumulta Luomu

Hyötymikrobeja sisältävä luonnonmukainen erikoismulta kaikille happaman maan kasveille kuten alppiruusuille, havuille ja pensasmustikoille. Luomu.

332 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 1900017 Osastot: , , , ,

Kuvaus

Käyttö

Valmis käytettäväksi. Istutettaville kasveille 1-2 säkkiä/kasvi istutuskuopan koon mukaan. Kastele runsaasti 3 viikon ajan.

Käyttökohteet

Alppiruusuille, tuijille, katajille ja muille ikivihreille kasveille. Pensasmustikoille ja atsaleoille. Kanerville, callunoille ja muille syksyn istutuksille parvekelaatikoissa ja ruukuissa. Kasvualustan parantamiseen myös maahan sekoitettuna.

Sopii myös ruukkuistutuksiin. Alhainen pH sopii kaikille hapanta kasvualustaa suosiville kasveille. Sopii muun muassa alppiruusuille, pensasmustikoille, atsaleoille, havuille ja kaikille ikivihreille kasveille kuten tuijat. Rodo- ja havumullan sisältämät ravinteet ovat oikeassa suhteessa ikivihreille kasveille. Ilmava rakenne helpottaa juurten kasvua.

Ominaisuudet

Luonnonmukainen erikoismulta kaikkien happaman maan kasvien istutukseen ja hoitoon. Sisältää luonnon parhaita Grobiootti-hyötymikrobeja ja maata elävöittäviä kasviperäisiä kierrätysravinteita. Grobiootit suojaavat kasvien juuristoa, nopeuttavat juurtumista ja antavat tutkitusti jopa 25% paremman kasvun.

Pakkauskoko

40 L