Himangan rautakauppa
  • Ma-Pe klo 7.30-17.00
    La klo 8.00-13.00
  • Tomujoentie 5, 68100 Himanka

TAIKA STARDUST HOPEA 1L

36,50

Tähtipölyn kimallusta sisäseinille! Tikkurilan Taika Stardust -helmiäislasyyrilla loihdit upeita kullan- tai hopeanhohtoisia kimalle-efektejä sisätilojen tehosteseiniin ja sisustuksen yksityiskohtiin. Taika Stardustia käytetään sisustusmaalin päällä.

Kullan- tai hopeanvärisenä kimaltava Taika Stardust -helmiäislasyyri on vesiohenteinen, metallinhohtoinen kimallelasyyri, jota käytetään seinämaalipinnan päällä. Seinämaalin sävy näkyy hyvin läpikuultavan lasyyrikerroksen läpi. Kimaltava efektilasyyri antaa seinäpinnalle tai sisustuksen yksityiskohdille upean hohteen, jota voi vielä korostaa valaistuksella.

Taika Stardust -efektilasyyria on saatavana viileän hopeansävyisenä ja lämpimän kullansävyisenä. Voit käsitellä glitter-lasyyrilla kokonaisen seinäpinnan tai korostaa sillä haluamiasi yksityiskohtia. Taika Stardust sopii myös kuviomaalaukseen esimerkiksi sapluunaa käyttäen.

3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6408070057308 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Tuotetieto
KUVAUSLäpikuultava, täyshimmeä, akrylaattipohjainen efektilasyyri.

OMINAISUUDETKäytetään sisustusmaalien päällä seinien kuviointiin sisätiloissa. Koska Taika Stardust on läpikuultava, sisustusmaalin (esim. Harmonyn) väri vaikuttaa ratkaisevasti lopputulokseen. Hyvä kohdevalaistus, sivuvalo, luonnonvalo tuo esiin efektipinnan näyttävyyden.

KÄYTTÖKOHTEETSeinät asuin-, toimisto- ja liikehuoneissa sekä vastaavissa kuivissa tiloissa.

Tekninen tieto
RIITTOISUUS6–10 m²/l.

OHENNEVesiohenteinen

TYÖTAPAsivellin, tela