Himangan rautakauppa
  • Ma-Pe klo 7.30-17.00
    La klo 8.00-13.00
  • Tomujoentie 5, 68100 Himanka

TAIMIMULTA 8L GROBIOOTTI

4,50

Kädet multaan!  Noutotuote.

Luonnonmukainen multa kylvöihin ja taimien esikasvatukseen.

Sisältää luonnollisia Grobiootti™-hyötymikrobeja, jotka suojaavat pienten taimien juuria ja antavat taimille lisää kasvuvoimaa.

35 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6414504976381 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Luonnollinen Grobiootti™ on hyötymikrobi, joka parantaa juuriston vastustuskykyä ja edistää kasvien hyvinvointia. Monipuolisen ravinnekoostumuksen ansiosta kasvit kasvavat tasaisesti ja kukoistavat. Grobiootit auttavat maaperän mikrobeja parantamaan kasvualustan mururakennetta ja laatua. Hyvin voivat maaperän mikrobit sitovat hiiltä takaisin maaperään. Puutarhan hoitaminen on ekoteko!

Ominaisuudet

Hyötymikrobit parantavat ravinteiden saatavuutta kasvualustasta, jolloin kasvien kasvu ja elinvoima lisääntyvät. Hyötymikrobit lisäävät vastustuskykyä esim. vanhan ruukun tai siemenen mukana siirtyviä haitallisia mikrobeja vastaan.

Käyttö

Täytä ensin kylvölaatikot mullalla ja tiivistä ne kevyesti. Kylvä siemenet tasaisesti siemenpusssin ohjeet huomioiden. Peitä siemenet ohuella multakerroksella ja kostuta kylvöksen pinta sumuttamalla. Itämisen varmistamiseksi suojaa kylvös alkuvaiheessa esim. muovikalvolla, Kun siemenet ovat itäneet, poista suojakalvo ja huolehdi riittävästä kosteudesta koko taimikasvatuksen ajan.

Käyttökohteet

Kylvämiseen ja taimikasvatukseen. Kaikille kasveille siementen kylvöihin kasvualustaksi. Hyväksytty käytettäväksi luonnonmukaisessa viljelyssä.

Säilytys

Säilytä pakkaus suljettuna viileässä, suojattuna auringonpaisteelta. Kuumuus heikentää GroBiootin säilyvyyttä ja tuotteen tehokkuutta. Vie tyhjä pakkaus muovinkierrätyspisteeseen.

Ravinnekoostumus

Typpi (N) vesiliukoinen 350mg/kg ka (90mg/l)
Fosfori (P) liukoinen 200mg/kg ka (50mg/l)
Kalium (K) liukoinen 1500mg/kg ka (380mg/l)