Himangan rautakauppa
  • Ma-Pe klo 7.30-17.00
    La klo 8.00-13.00
  • Tomujoentie 5, 68100 Himanka

UNICA IKKUNAKITTI 300 ML

11,90

Vesiohenteinen, päällemaalattava nopeasti kuivuva erikoiskitti ikkunoiden ja ovien lasituskittaukseen ulko- ja sisätiloissa.

 

  • Sisä- ja ulkokäyttöön
  • Nopeasti kuivuva
  • Erilaisille alustoille

  • 8h            1h

 

KUVAUS

Vesiohenteinen, päällemaalattava nopeasti kuivuva erikoiskitti ikkunoiden ja ovien lasituskittaukseen ulko- ja sisätiloissa.

OMINAISUUDET

Ikkunanpuitteet sisä- ja ulkotiloissa. Kitattu pinta voidaan maalata mm. Unica Akvalla, Teho Ikkunamaalilla, Helmi Kalustemaalilla tai Maalarin Valkolakalla. Soveltuu myös sisäseinien ja -kattojen saumaukseen ja pienien halkeamien täyttöön. Voidaan päällemaalata Tikkurilan sisäseinä- ja kattomaaleilla.

KÄYTTÖKOHTEET

Ikkunoiden lasitus sekä pienehköjen rakojen ja halkeamien täyttö puualustoilla. Soveltuu myös lasi-, maali-, PVC ja sinkityille teräspinnoille.

 

RIITTOISUUS

Ikkunoiden lasituksessa n. 100 g/m.

OHENNE

Vesiohenteinen

VARASTOINTI

Suojeltava jäätymiseltä.

4 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6408070042038 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Sisä- ja ulkokäyttöön

Unica Ikkunakitti on elastinen kitti ikkunoiden lasituskittauksiin ja esimerkiksi pienten halkeamien paikkauksiin sisällä ja ulkona. Unica Ikkunakitti voidaan pintamaalata Tikkurilan sisä- ja ulkomaaleilla, sekä vesi- että liuotinohenteisilla tuotteilla.

 

Nopeasti kuivuva

Unica Ikkunakitti kuivuu nopeasti, jolloin pintojen uudistus on helppoa.

 

Erilaisille alustoille

Unica Ikkunakitin lähes valkoinen sävy sopii erinomaisesti ikkunan lasituksen korjaukseen tai uusien ikkunoiden asennukseen. Ikkunakitti soveltuu myös pienehköjen rakojen ja halkeamien täyttöön puupinnoilla ikkunapuitteissa ja ovissa. Soveltuu myös lasi-, maali- ja PVC-pinnoille, sekä sinkityille teräspinnoille.

Lisätiedot

Paino 0,5 kg (kilogramma)
Mitat 18 × 19 × 20 cm (senttimetri)