Himangan rautakauppa
  • Ma-Pe klo 7.30-17.00
    La klo 8.00-13.00
  • Tomujoentie 5, 68100 Himanka

VALTTI COLOR KIRKAS 0.9L

21,00

Tikkurilan Valtti Color on perinteinen, liuotinohenteinen öljypohjainen kuullote ulkokäyttöön. Valtti Color imeytyy puuhun ja suoja sitä säärasituksilta kuten kosteuden ja auringonvalon vaikutuksilta.

Valtti Color sopii hirsipinnoille, sahatuille ja höylätyille lautapinnoille, erilaisille puulevypinnoille sekä kestopuulle ja lämpökäsitellylle puulle. Käyttökohteita ovat esimerkiksi ulkoseinät ja aidat. Valtti Coloria voi käyttää niin uusille kuin aikaisemmin kuultavilla puunsuojilla käsitellyille pinnoille. Se ei muodosta ensikäsittelyn jälkeen puupintaan yhtenäistä kalvoa. Pinta on kosketuskuiva 4–8 tunnin kuluttua ja uudelleenkäsiteltävissä noin vuorokauden kuluttua käsittelystä. Valtti Color -kuullotetta käytetään sävytettynä.

5 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6408070000106 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Tuotetieto
KUVAUSÖljypohjainen, liuoteohenteinen sävytettävä kuullote, joka imeytyy puuhun eikä muodosta ensikäsittelyn jälkeen yhtenäistä kalvoa. Suojaa puuta säärasituksilta hidastaen kosteuden ja auringonvalon vaikutuksia.

OMINAISUUDETHirsipinnat, sahatut ja höylätyt puupinnat, erilaiset puulevypinnat sekä kestopuupinnat ja lämpökäsitellyt puupinnat ulkona käyttöohjeen mukaan.

KÄYTTÖKOHTEETUlkoseinät, aidat, käsittelemättömät tai aikaisemmin kuullotteella käsitellyt puurakenteet. Ei sovellu kasvihuoneiden sisäpuoliseen käsittelyyn.

Tekninen tieto
RIITTOISUUSSahatulle pinnalle 4–8 m²/l. Höylätylle- ja hirsipinnalle 8–12 m²/l.

OHENNELiuoteohenteinen

TYÖTAPAsivellin