Himangan rautakauppa
  • Ma-Pe klo 7.30-17.00
    La klo 8.00-13.00
  • Tomujoentie 5, 68100 Himanka

VALTTI PLUS COLOR KIRKAS 9L

98,00

Tikkurilan Valtti Plus Color on kestävä kuullote ulkopuupintojen käsittelyyn. Valtti Plus Color imeytyy hyvin puuhun, korostaa kauniisti sen pintarakennetta ja suoja puuta säärasituksilta, kuten kosteuden ja UV-säteilyn vaikutuksilta. Kuullote muodostaa vesihöyryä läpäisevän pinnan.

Valtti Plus Color on testattu kovissa sääolosuhteissa, ja se kestää erityisen hyvin hilseilemättä. Vesiohenteisen Valtti Plus Colorin orgaanisen hiilen kokonaismäärästä 73 % on korvattu biopohjaisella osuudella, mikä tarkoittaa, että 17 % tuotteen kokonaispitoisuudesta on biopohjaista.

Valtti Plus Color -kuullote sopii hirsipinnoille, sahatuille ja höylätyille puupinnoille, kestopuupinnoille ja lämpökäsitellyille puupinnoille. Käyttökohteita ovat esimerkiksi ulkoseinät ja aidat. Valtti Plus Coloria voi käyttää niin uusille kuin aikaisemmin kuultavilla puunsuojilla käsitellyille pinnoille.

20 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6408070051641 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Tuotetieto
KUVAUSKestävä kuullote puupinnoille. Imeytyy hyvin alustaan, korostaen puun struktuuria. Hyvä UV- ja kosteussuoja suojaa puupintaa säärasituksilta. Sävytettävissä laajaan värivalikoimaan. Valtti Plus Colorin orgaanisen hiilen kokonaismäärästä 73 % on korvattu biopohjaisella osuudella (mitattu standardin ASTM D6866-18 mukaisesti), mikä tarkoittaa, että 17 % tuotteen kokonaispitoisuudesta on biopohjaista.

OMINAISUUDETHirsipinnat, sahatut ja höylätyt puupinnat, kestopuupinnat ja lämpökäsitellyt puupinnat ulkona käyttöohjeen mukaan.

KÄYTTÖKOHTEETUlkoseinät ja aidat. Käsittelemättömät tai aikaisemmin kuultokäsitellyt puurakenteet

Tekninen tieto
RIITTOISUUSSahatulle pinnalle 4–8 m²/l. Höylätylle- ja hirsipinnalle 8–12 m²/l.

OHENNEVesiohenteinen

TYÖTAPAsivellin