Himangan rautakauppa
  • Ma-Pe klo 7.30-17.00
    La klo 8.00-13.00
  • Tomujoentie 5, 68100 Himanka

VALTTI PLUS KESTO 9,0L EPP

109,00

Valtti Plus Kesto on erittäin pitkäkestoinen modifioituun akrylaattisideaineeseen perustuva, UV-suojattu vesiohenteinen kuullote. Muodostaa puuta suojaavan puolihimmeän vettähylkivän pinnan. Suojaa puuta säärasituksilta hidastaen kosteuden ja auringonvalon vaikutuksia. Käyttökohteina lautaverhoillut ulkoseinät, lamellihirsipinnat ja aidat, sekä ikkunanpuitteet, karmit ja ovet ulkona. Käsittelemättömät tai aikaisemmin kuultokäsitellyt puurakenteet.

Soveltuu hirsipinnoille, sahatuille ja höylätyille puupinnoille, kestopuupinnoille ja lämpökäsitellyille puupinnoille ulkona käyttöohjeen mukaan. Valtti Plus Keston uudentyyppinen sideaine ja UV-suojaus antavat ennennäkemättömän hyvän säänkestävyyden seinäpintojen kuultavien tuotteiden sarjassa. Väritön pohja on sävytettävissä Tikkurilan kuultaviin väreihin.

Käyttökohteina lautaverhoillut ulkoseinät, lamellihirsipinnat ja aidat, sekä ikkunanpuitteet, karmit ja ovet ulkona. Valtti Plus Kesto sopii hyvin vanhojen kuullote pintojen huoltokäsittelyyn lauta- ja lamellihirsipinnoilla. Riittoisuus sahatulle pinnalle 4-8 m²/l. Höylätylle- ja hirsipinnalle 8-12 m²/l. Tuotetta levitetään niin, että se muodostaa selvän kerroksen. Käsitelty pinta on kosketuskuiva 2-4 tunnin kuluttua. Seuraava käsittely voidaan suorittaa vuorokauden kuluttua.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 66671 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Tuotetieto
KUVAUSErittäin pitkäkestoinen modifioituun akrylaattisideaineeseen perustuva, UV-suojattu vesiohenteinen kuullote. Muodostaa puuta suojaavan puolihimmeän vettähylkivän pinnan. Suojaa puuta säärasituksilta hidastaen kosteuden ja auringonvalon vaikutuksia.

OMINAISUUDETLamellihirsi, sahatut ja höylätyt puupinnat, kestopuupinnat ja lämpökäsitellyt puupinnat ulkona käyttöohjeen mukaan.

KÄYTTÖKOHTEETLautaverhoillut ulkoseinät, lamellihirsipinnat ja aidat, sekä ikkunanpuitteet, karmit ja ovet ulkona. Käsittelemättömät tai aikaisemmin kuultokäsitellyt puurakenteet.

Tekninen tieto
RIITTOISUUSSahatulle pinnalle 4–8 m²/l. Höylätylle- ja hirsipinnalle 8–12 m²/l. Tuotetta levitetään niin, että se muodostaa selvän kerroksen.

OHENNEVesiohenteinen

TYÖTAPAsivellin