Himangan rautakauppa
  • Ma-Pe klo 7.30-17.00
    La klo 8.00-13.00
  • Tomujoentie 5, 68100 Himanka

VALTTI PLUS POHJUSTE 9L

82,90

Tikkurilan Valtti Plus Pohjuste on väritön vesiohenteinen puupintojen pohjuste ulkokäyttöön. Valtti Plus Pohjuste suojaa puupintaa veden imeytymiseltä ja halkeilulta ja parantaa puupinnan kestävyyttä yhdessä ulkomaalin tai kuullotteen kanssa.

Pohjustaminen on tärkeä vaihe ulkopuupinnan maalausprojektissa. Pohjuste suojaa käsittelemätöntä puupintaa mm. sään ja pieneliöiden vaikutuksilta sekä parantaa maalin tarttumista. Hyvällä pohjatyöllä säästät aikaa ja vaivaa myöhemmin – ja lopputuloksesta tulee kaunis ja kestävä.

Valtti Plus Pohjuste suojaa tehokkaasti liitoskohtia, päätyjä ja muita alttiina olevia ulkotilojen puupintoja. Pohjuste imeytyy helposti puuhun antaen erittäin hyvän suojan veden imeytymistä vastaan sekä vähentää puu- ja maalipinnan halkeilua.

Valtti Plus Pohjuste soveltuu hirren, sahatun ja höylätyn puun, lämpökäsitellyn puun sekä kestopuun käsittelyyn ennen pintakäsittelyä. Pohjuste sopii kaikkien maanpinnalle jääviin puuosien käsittelyyn ja kaikille kuultokäsiteltäville ja peittomaalattaville puupinnoille lukuun ottamatta pintoja, jotka on tarkoitus käsitellä puuöljyllä ja punamultamaaleilla. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi pohjustetta tulee aina käyttää yhdessä pintamaalin tai kuullotteen kanssa.

Pohjustetta käytetään ohentamattomana, ja sen voi levittää sivelemällä tai ruiskuttamalla. Pohjusteella käsitelty pinta on kosketuskuiva noin puolen tunnin kuluttua, ja pintakäsittelyn voi tehdä vuorokauden kuluttua.

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6408070117385 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Tuotetieto
KUVAUSVäritön pohjuste, jota käytetään suojaamaan puupintoja ulkona. Imeytyy helposti puuhun, antaen erittäin hyvän suojan veden imeytymistä vastaan myös katkaisupinnoilla. Vähentää riskiä puu- ja maalipinnan halkeilulle. Hyvä kestävyys käytettynä yhdessä Tikkurilan ulkomaalien ja kuullotteiden kanssa.

OMINAISUUDETSoveltuu ulkopuupinnoille hirren, sahatun ja höylätyn puun, lämpökäsitellyn puun ja kestopuun pohjustukseen ennen pintakäsittelyä.

KÄYTTÖKOHTEETKaikki kuultokäsiteltävät tai peittomaalattavat puurakenteet (paitsi puuöljyillä ja punamultamaaleilla käsiteltävät pinnat). Puuosat ulkona. Voidaan käyttää maanpinnan yläpuolelle jääviin puuosiin. Ei saa käyttää suoraan maahan tai veteen kosketuksissa olevalle puulle. Pohjustetta tulisi aina käyttää yhdessä maalin tai kuullotteen kanssa.

Tekninen tieto
RIITTOISUUSSahatulle pinnalle 6–8 m²/l kerros. Höylätylle pinnalle 8–12 m²/l kerros.

OHENNEVesiohenteinen

TYÖTAPAruiskutus, sivellin