Himangan rautakauppa
  • Ma-Pe klo 7.30-17.00
    La klo 8.00-13.00
  • Tomujoentie 5, 68100 Himanka

VALTTI PLUS TERASSIÖLJY 2,7L MUSTA

47,50

Valtti Plus Terrace Oil on erittäin kestävä, erikoispigmenteillä sävytetty vesiohenteinen puuöljy terassien ja puisten pihakalusteiden käsittelyyn. Valtti Plus -terassiöljy antaa terassillesi upean sävyn, suojaa kosteudelta ja lialta sekä vähentää puun halkeilua.

Valtti Plus Terrace Oil -terassiöljyn orgaanisen hiilen kokonaismäärästä 75 % on korvattu biopohjaisella osuudella, mikä tarkoittaa, että 18 % tuotteen kokonaispitoisuudesta on biopohjaista.

Tikkurilan Valtti Plus Terrace Oil kestää tavanomaisia puuöljyjä paremmin Suomen vaihtelevissa säissä ja antaa puupinnalle erinomaisen suojan säärasituksilta, kosteudelta, lialta ja UV-säteilyltä. Öljyn erikoispigmentit imeytyvät syvälle puuhun ja antavat sille kauniin, puun omaa värisävyä korostavan värin, joka kestää UV-suojauksen ansiosta pitkään haalistumatta.

Öljykäsittely saa terassin näyttämään uudenveroiselta pidempään, ja sillä on helppo uudistaa myös vanhat ja kuluneet puupinnat. Valtti Plus Terassiöljy ehkäisee tehokkaasti puun tikkuuntumista, halkeilua ja haalistumista.

Vesiohenteinen, kasviöljypohjainen Valtti Plus Terrace Oil on turvallinen käyttää ja helppo levittää siveltimellä, sienellä tai terassiöljylastalla. Käytä tarvittaessa jatkovartta.

Valtti Plus Terrace Oil sopii kestopuulle, kovapuulle, lämpökäsitellylle ja käsittelemättömälle puulle. Värivaihtoehtoina on ruskea, kelonharmaa ja musta, mutta alustan väri vaikuttaa pinnan lopulliseen sävyyn. Öljylle kannattaakin tehdä koesively: kokeile sitä huomaamattomaan kohtaan ennen koko pinnan käsittelyä lopullisen sävyn selvittämiseksi.

Valtti Plus -terassiöljyllä käsitelty pinta on pintakuiva muutaman tunnin kuluttua käsittelystä. Kuivumisaikaan vaikuttavat pinnan huokoisuus, käytetyn puuöljyn määrä sekä säätila.

3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6408070074176 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Tuotetieto

KUVAUSPuuöljy ulkopuupinnoille. Suojaa puuta UV-säteilyltä ja tekee pinnasta erittäin kestävän. Valtti Plus Terrace Oilin orgaanisen hiilen kokonaismäärästä 75 % on korvattu biopohjaisella osuudella (mitattu standardin ASTM D6866-18 mukaisesti), mikä tarkoittaa, että 18 % tuotteen kokonaispitoisuudesta on biopohjaista.

OMINAISUUDETSoveltuu puupuhtaan tai aikaisemmin öljytyn pinnan suojaamiseen ulkona. Sopii kestopuulle (painekyllästetty), kovapuulle, lämpökäsitellylle ja käsittelemättömälle puulle.

KÄYTTÖKOHTEETPihakalusteet ja terassit.

Tekninen tieto

RIITTOISUUS5–7 m²/l vanhalle ja kuluneelle puupinnalle. 7–15 m²/l uudelle tai hyväkuntoiselle puupinnalle.

OHENNEVesiohenteinen

TYÖTAPAsivellin, sieni