Himangan rautakauppa
  • Ma-Pe klo 7.30-17.00
    La klo 8.00-13.00
  • Tomujoentie 5, 68100 Himanka

VALTTI PUUÖLJY 9 L

72,90

Ulkokäyttöön tarkoitettu Valtti-puuöljy sopii esimerkiksi pihakalusteiden, terassien ja laiturien käsittelemiseen. Puuöljy suojaa puupintaa kosteudelta ja lialta sekä vähentää halkeilua.

Valtti-puuöljyllä voit suojata puupuhtaat tai aikaisemmin öljyllä käsitellyt pinnat. Se sopii kestopuulle, kovapuulle, lämpökäsitellylle ja käsittelemättömälle puulle. Valtti-puuöljyä voi käyttää sävyttämättömänä, mutta sävytettynä se suojaa puupintaa paremmin sään vaikutuksilta.

Valtti-puuöljyllä käsitelty pinta on pintakuiva muutaman tunnin kuluttua. Kuivumisaikaan vaikuttavat pinnan huokoisuus, käytetyn puuöljyn määrä sekä säätila. Seuraava käsittely voidaan tehdä pinnan kuivuttua, muutaman tunnin kuluttua.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 6408070031933 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Tuotetieto
KUVAUSLiuoteohenteinen vahapitoinen puuöljy ulkokäyttöön. Suojaa puuta kosteudelta ja lialta sekä vähentää puupinnan halkeilua.

OMINAISUUDETSoveltuu puupuhtaan tai aikaisemmin öljytyn pinnan käsittelyyn ulkona. Sopii kestopuulle (painekyllästetty), kovapuulle, lämpökäsitellylle ja käsittelemättömälle puulle.

KÄYTTÖKOHTEETPihakalusteet, terassit, laiturit, portaat.

Tekninen tieto
RIITTOISUUS5–7 m²/l vanhalle ja kuluneelle puupinnalle. 7–15 m²/l uudelle tai hyväkuntoiselle puupinnalle.

OHENNELiuoteohenteinen

TYÖTAPAsivellin, sieni