Himangan rautakauppa
 • Ma-Pe klo 7.30-17.00
  La klo 8.00-13.00
 • Tomujoentie 5, 68100 Himanka

VINYYLILANKKU 1004 SAANA 2,196M2/PKT

29,90

Hinta 29,90€/m2     Myydään paketeittain, paketeissa 2,196m2

Harmahtavan beige tammikuvioinen.

5mm KL33

Harmahtavan beige vinyylilankku kivikomposiittirungolla ja askeläänieristeellä

 • Värisävy: Harmaa-beige
 • Paksuus: 5 mm
 • Käyttöluokka: 33 (ISO)
 • Reuna: Mikroviiste neljällä sivulla
 • Tuotesarja: Nordic Design Vinyl
 • Sisäilmaluokitus: M1-sisäilmaluokitus
 • Laudan koko: 1220 x 225 x 5 mm
 • Pakettikoko: 2,196 m2
 • Pontti: Painettava päätypontti
 • Takuu: 15 v. koti/ 3v. julk.tilat
 • Lautojen määrä per pakkaus: 8 lautaa
 • Paino per pakkaus: 17,36 kg

35 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 70416 Osastot: , , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Saana on kaunis harmahtavan beige vinyylilankku. Jos et osaa päättää haluatko beigen vai harmaan lattian, niin tämä ”greige” sävy voisi olla ratkaisu. Toisaalta niin harmaaseen kuin beigeenkin sävyyn mieltynyt sisustaja voisi innostua tästä erittäin kauniista ja rauhallisesta sävystä. Yksisauvaisen tammikuvioidun lankun kuosi ja sävy on suunniteltu vastaamaan pohjoismaisia moderneja sisustusmieltymyksiä. Lankun kuviointi on rauhallinen ja vähäoksainen. Oksakohtien kontrasti muuhun kuvioon verrattuna on pieni, jolloin oksat eivät erotu liikaa, mutta tuovat kuvioon sopivasti eloisuutta ja luonnollisuutta. Lankun pinnassa tuntuu miellyttävä kevyt puunsyykuviointi ja pinta on kiiltoasteeltaan tyylikkäästi silkinhimmeä. Nordic Design-vinyylilankuissa on lankun reunoissa lähes huomaamattomat mikroviisteet. 

Kivikomposiittirunkoinen Nordic Design Vinyl-sarja on kauniin ulkonäkönsä lisäksi teknisesti laadukas. 0,55 milliä paksu polyuretaanivahvistettu kulutuspinta kestää kovaakin kulutusta. Käyttöluokan 33 vinyylilattia soveltuu vaativaankin julkisen tilan käyttöön, mutta myös laatua arvostavalle kodinsisustajalle. Nordic Design vinyylilankku on 100%:sti vedenkestävä, joten sitä voi käyttää huoletta esim. eteisessä tai keittiössä. Pinta on likaa hylkivä ja helppo pitää puhtaana. Imurointi ja pyyhintä nihkeällä mopilla riittää puhtaanapitoon. 

Kivikomposiittirunko (SPC) tekee lankusta perinteistä LVT-vinyylilankkua jäykemmän (rigid), jonka ansiosta se ei peilaa aluslattian epätasaisuuksia LVT-vinyylilankun tavoin. Tämä tarkoittaa sitä, että Nordic Design-vinyylilankun voi asentaa jopa laatoituksen päälle ilman, että laatoituksen saumat tulevat näkyviin lankun läpi. Kivikomposiittirunko ei myöskään laajene lämmön vaikutuksesta samaan tapaan kuin perinteiset taipuisat LVT-runkoiset (PVC) vinyylilankut. Tämä mahdollistaa LVT-lankkuja suurempien yhtenäisten tilojen päällystämisen ilman liikuntasaumoja ja pelkoa lämmön (esim. auringonpaiste tai tulisija) aiheuttamasta kupruilusta ja ponttien aukeilusta. 

Nordic Design -vinyylilankun akustiikka on erinomainen, sillä lankun pohjassa on valmiiksi integroituna 1mm:n vahvuinen erittäin laadukas askeläänieriste. Tämä nopeuttaa ja helpottaa myös asennustyötä, kun erillistä askeläänieristettä ei tarvitse asentaa lankun alle. Nordic Design-vinyylilankut ovat muutenkin nopeita ja helppoja asentaa lauta kerrallaan päältä painettavan 5Gi-päätypontin ansiosta.

Kivikomposiittirunkoinen vinyylilankku on erinomainen valinta myös lattialämmitetyille lattioille, sillä sen runko ja askeläänieriste ovat vähemmän lämpöä eristäviä kuin esim. laminaatissa tai vinyylikorkissa. Tämän ansiosta lattialämmityksen lämpö pääsee nousemaan paremmin pintamaterialin läpi ja lämmitys toimii energiatehokkaammin. Nordic Design-vinyylilankku ei tunnu kuitenkaan kylmänäkään epämiellyttävälle, sillä vinyylipinta tuntuu esim. saman lämpöistä laminaattia lämpimämmälle pienemmän lämmön johtavuutensa ansiosta. 

Nordic Design -vinyylilankku on myös turvallinen sisäilmalle eikä se sisällä esim. vaarallisia pehmentimiä kuten ftalaattia. Tuote on tutkittu suomalaisessa laboratoriossa ja sille on myönnetty kotimainen M1-sisäilmaluokitus.

Lisätietoja tuotteesta http://www.karitma.fi

Katso Karitma Lattiastudiossa miltä tämä vinyyli näyttäisi omassa huoneessasi. https://www.karitma.fi/i/lattiastudio-sovellus/46/?gclid=EAIaIQobChMI7seN0J3C_AIVjNCyCh3gRwBdEAAYASABEgKmQPD_BwE