Himangan rautakauppa
 • Ma-Pe klo 7.30-17.00
  La klo 8.00-13.00
 • Tomujoentie 5, 68100 Himanka

VINYYLILANKKU 1007 HOSSA

29,90

Hinta 29,90€/m2   Myydään paketeittain, paketissa 2,196m2.

Harmaan sävyinen tammikuvioinen.

5 mm KL33

Vinyylilankku tyylikkäällä harmaalla sävyllä ja rauhallisella vähäoksaisella kuvioinnilla. Kivikomposiittirunko ja integroitu askeläänieriste. 100% kosteudenkestävä. Käyttöluokka 33 soveltuu julkisiin tiloihin ja koteihin.

 

 • Värisävy: Harmaa
 • Kuosi: Puu
 • Käyttöluokka: 33 (ISO)
 • Leveys: Leveä 227-244mm
 • Pituus: Lyhyt 665- 1230 mm
 • Reuna: Mikroviiste neljällä sivulla
 • Tuotesarja: Nordic Design Vinyl
 • Sisäilmaluokitus: M1-sisäilmaluokitus
 • Laudan koko: 1220 x 225 x 5 mm
 • Pakettikoko: 2,196 m2
 • Pontti: Painettava päätypontti
 • Takuu: 15 v. koti/ 3v. julk.tilat
 • Lautojen määrä per pakkaus: 8 lautaa
 • Paino per pakkaus: 17,36 kg

34 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 70443 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Nordic Design Vinyl 1007 Hossa on tyylikäs harmaan sävyinen vinyylilankku integroidulla alusmateriaalilla. Yksisauvaisen tammikuvioidun lankun sävy ja kuviointi ovat rauhallisia ja erilaisiin sisustustyyleihin hyvin sopivia. Lankun pinnassa tuntuu miellyttävä kevyt puunsyykuviointi ja pinta on kiiltoasteeltaan tyylikkäästi silkinhimmeä. Nordic Design-vinyylilankuissa on lankun reunoissa lähes huomaamattomat mikroviisteet.

Kivikomposiittirunkoinen Nordic Design Vinyl-sarja on kauniin ulkonäkönsä lisäksi teknisesti laadukas. 0,55 milliä paksu polyuretaanivahvistettu kulutuspinta kestää kovaakin kulutusta. Käyttöluokan 33 vinyylilattia soveltuu vaativaankin julkisen tilan käyttöön, mutta myös laatua arvostavalle kodinsisustajalle. Nordic Design vinyylilankku on 100%:sti vedenkestävä, joten sitä voi käyttää huoletta esim. eteisessä tai keittiössä. Pinta on likaa hylkivä ja helppo pitää puhtaana. Imurointi ja pyyhintä nihkeällä mopilla riittää puhtaanapitoon.

Kivikomposiittirunko (SPC) tekee lankusta perinteistä LVT-vinyylilankkua jäykemmän (rigid), jonka ansiosta se ei peilaa aluslattian epätasaisuuksia LVT-vinyylilankun tavoin. Tämä tarkoittaa sitä, että Nordic Design-vinyylilankun voi asentaa jopa laatoituksen päälle ilman, että laatoituksen saumat tulevat näkyviin lankun läpi. Kivikomposiittirunko ei myöskään laajene lämmön vaikutuksesta samaan tapaan kuin perinteiset taipuisat LVT-runkoiset (PVC) vinyylilankut. Tämä mahdollistaa LVT-lankkuja suurempien yhtenäisten tilojen päällystämisen ilman liikuntasaumoja ja pelkoa lämmön (esim. auringonpaiste tai tulisija) aiheuttamasta kupruilusta ja ponttien aukeilusta.

Nordic Design -vinyylilankun akustiikka on erinomainen, sillä lankun pohjassa on valmiiksi integroituna 1mm:n vahvuinen erittäin laadukas askeläänieriste. Tämä nopeuttaa ja helpottaa myös asennustyötä, kun erillistä askeläänieristettä ei tarvitse asentaa lankun alle.

Kivikomposiittirunkoinen vinyylilankku on erinomainen valinta myös lattialämmitetyille lattioille, sillä sen runko ja askeläänieriste ovat vähemmän lämpöä eristäviä kuin esim. laminaatissa tai vinyylikorkissa. Tämän ansiosta lattialämmityksen lämpö pääsee nousemaan paremmin pintamaterialin läpi ja lämmitys toimii energiatehokkaammin. Nordic Design-vinyylilankku ei tunnu kuitenkaan kylmänäkään epämiellyttävälle, sillä vinyylipinta tuntuu esim. saman lämpöistä laminaattia lämpimämmälle pienemmän lämmön johtavuutensa ansiosta.

Nordic Design -vinyylilankku on myös turvallinen sisäilmalle eikä se sisällä esim. vaarallisia pehmentimiä kuten ftalaattia. Tuote on tutkittu suomalaisessa laboratoriossa ja sille on myönnetty kotimainen M1-sisäilmaluokitus.
Katso Karitma Lattiastudiossa miltä tämä vinyyli näyttäisi omassa huoneessasi. Lattiastudiolla vaihdat käden käänteessä lattiamateriaalin kuvaan kuin kuvaan.  Lattiastudioon pääset painamalla punaista ”Katso tämä huoneessani” -laatikkoa vinyylin kuvan alapuolelta. Valaistusolosuhteista ja erilaisista näytöistä johtuen sävyt ja yksityiskohdat eivät aina toistu täsmällisesti, joten suosittelemme aina tilaamaan myös mallipalan sinulle sopivimman sävyn ja mallin varmistamiseksi. Voit käydä tutustumassa mallipalkoihin myös lähimmän jälleenmyyjämme luona.