Himangan rautakauppa
  • Ma-Pe klo 8.00-17.00
    La klo 8.00-13.00
  • Tomujoentie 5, 68100 Himanka
  • 06 875 166
  • info@himanganrautakauppa.fi

XPS BEWI 40X600X2400 10KPL/PKT

8,50

Hinta on 8,50€/M²

BEWi XPS säilyttää hyvät ominaisuutensa vuodesta toiseen: puristuslujuus, hyvä eristyskyky ja vedenpitävyys. Ympäristöystävällinen, kierrätettävä. Käyttökohteita ovat anturat, sokkelit, lattiat, seinät ja katot, raskaasti kuormitetut liikenne- ja piha-alueet sekä rautateiden ja ratapihojen pohjarakenteet. XPS-eristeet soveltuvat myös kohteisiin, joissa pistekuormat ovat suuria. BEWi XPS-eristeillä on vähäpäästöisyydestä sisäilmaan kertova M1-luokitu

KYSY RAHDITUKSESTA!

68 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 64646 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

BEWi XPS -eristelevyt on valmistettu korkealaatuisesta suulakepuristetusta polystyreenistä. Suljetun solurakenteen johdosta eristelevyjen lämmön- ja pakkasenpitävyys on erinomainen niin kuivissa kuin kosteissakin olosuhteissa. BEWi XPS toimii erityisen hyvin perustusten eristeenä, eli silloin kun vaaditaan erityisen suurta puristuslujuutta sekä hyvää kosteuden kestävyyttä.  Levyt sopivat myös erittäin hyvin routaeristeeksi.

BEWi XPS säilyttää hyvät ominaisuutensa vuodesta toiseen: puristuslujuus, hyvä eristyskyky ja vedenpitävyys. BEWi XPS tarjoaa useita etuja myös ympäristön kannalta. Se ei päästä haitallisia aineita eikä pölyä luontoon, se ei mätäne, ja se on täysin kierrätettävää. BEWin suulakepuristettuja XPS-eristelevyjä on saatavana joko suorana tai puolipontattuna.